CCCLXXXIX

01:40

ehk vayne & teemo & aiqqq


stina ja ta iphone


mu kunstiteosed, je


näitasin säärt



 



 Esimesed kaks pilti kolmapäeva õhtust. Käisin Saue 9ndike lõpupeol. Omg, millal ma viimati mõne postituse SG-ga tähistasin? Igatahes suht Saue oli.
Neljapäeval lugesin raamatut ja joonistasin lõpukinke oma sõberitele. Õhtul käisin Denry sünnipäeval, sain ülinomme maasikaid ja muud paremat söögikraami.
Eile magasin esmalt hommikul sisse, siis sättisin end kiirelt valmis ja jooksin kooli, Saue Gümnaasiumisse. Gümnaasiumi lõpuaktus oli, sain Hansu kaudu saali koha ehk sain kogu tralli jälgida, kõiki kõnesid kuulda. Kihistasime veidi Mariega. Võin siin ka mainida, et Mardi kõne oli super :) Aktuse parim osa oli raudselt see, et sain Saue Gümnaasiumi hümni laulda. Mdea, mul silmad jooksid terve ürituse vett. Tegelikult ma ei nutnud, eks.
Peale aktust õnnitlesin neid kõige paremaid ja siis käbe koju riideid vahetama, sest meil oli plaan minna AIVAR HANSENILE lennujaama vastu. Meie karvane on viimaks tagasi. Woooooo. Tegime plakati talle ja puha. Pärast tsillisime Markuse hoovis, lõhkusime puid. Või noh, ma jälgisin, kuidas teised seda tegid.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND