CCCLXL

01:50


ehk the heard on nii sad

hansu lõpetas kooli ju

mirjam nolas
Sannut kiusati
& tulemus
mina ja mu mini-nestea
kassipidu



vaimud

see kivi oli petriku elu armastus





vahukommmiiiiiid










kolmene selgavõtt
tulemus
tulemus vol 2

katse vol 3
ja selle tulemus
udu


aiq pildistamisoskused



Kui Aiqle reedel lennujaama vastu läksime, siis Markus küsis, et mis mul jaanipäevaks plaanis. Kui kuulis, et mul plaane täpselt 0, siis ütles, et ma tulen nendega kaasa ja nii see läkski, et laupäeval end lõuna ajal linna sättisin, et sealt Lohusallu sõita. Vanemad käskisid kolmeks linna tulla. Kõigepealt ootasime Sannuga neid vabakal. Seal jagati tasuta minipudelites nestead. Poole tunni pärast jõudsid nad kohale ja me hakkasime liikuma. Esiteks peatusime Selveris 45 minutit, ostsime süüa. Siis sõitsime läbi Tabasalu. Läksime Rimisse, sest ema tahtis maasikaid. Isa läks üldse Säästumarketisse. Kuna neil olid kõhud tühjad, siis läksime pitsat sööma. Välja tulles nägime perekond Riisikampa, chattisime veits. Nad kutsusid Vääna, aga õnneks viidi meid enne Lohusallu ära kui nad sinna läksid. Kuigi tegelikult oleks Heikiga ka tore tsillida olnud, pole ammu näinud ja värki.
Igatahes millalgi viie ajal jõudsime kohale. Meid tervitasid Mirjam, Markus, Aiq, Pets & Päts. Hakkasime grillima kohe. Suutsime söed ära kustutada ja siis ootasime kuni qtid randa läksid, et need uuesti põlema saada. Vähemalt liha oli hea. Sõitsime autoga randa, 5kesi tagaistmel, gg. Katsusime vett, aga kuna enamikul polnud ujukaid kaasas, siis jäi vette minemata. Sõitsime tagasi, võtsime asjad kaasa ja teise randa. Sinna, kus need coolid kivid olid istumiseks, aga ujuda ei saanud. Petrik reaalselt istus terve õhtu seal üleval, mängis kuningat. Grillisime vahukomme ja olime ns lahedad. Minu meelest esimene õhtu oli kõvasti coolim kui päris jaaniõhtu ise. Kuu oli megacool ja kõik oli uus ning huvitav.
Õhtul läksime siis tagasi majja, vajusime suht kohe magama. Hommikul käisin pesus ja siis sõin ja mingi kell jõudsid Burt & Elisabeth kohale. Läksime sinna liivasemasse randa ujuma ning päevitama. Ise jätsin vette mineku vahele. Mingi tund hiljem sättisime tagasi, et teise randa oma laager üles seada. Koht pidi jaanipäevaliste seas populaarne olema. Poisid läksid suurema kraamiga autoga ees. Me tegime salati ja keetsime riisi ja vaatasime pilte ja siis läksime järgi. Grillisime ja sõime jälle ja muu ns chill.
Mingi aeg hiljem otsustasime naaberseltskonna üle vaadata. Aiq, Kalmer, Pets ja Bets läksid nendega tutvust sobitama. Kõige normim oli see, et kui me Sannuga pärast neile järgi läksime, olid need vennad suutnud sauekate otsa koperdada. Jõudsin nende juurde, siis üks ütles, et ma tuttava näoga ja teine lisas teadjalt, et sauekas, eks. No Eesti on siiamaani pisike, pole midagi teha.
Sel seltskonnal oli kilesaun seal, Pets & Aiq proovisid seda ja kiitsid. Väga kaua me seal aega ei viitnud, suundusime tagasi oma armsasse seltskonda. Mingid kaks tšikki tulid ka meiega. Ülejäänud õhtu mängisin logo quizi. Mingi hetk kadusid kõik kuhugi ära ja otsustasime Sannuga tagasi majja minna. Sinna jõudes tuli järsku kuskilt unine Pets ja rääkis, et oli rõdul magama jäänud. Kolme tooli peale. Need toolid seal rõdul olid suht taburetid või nii.
Und veel polnud, uurisin raamaturiiulit, mis oli täis igivanu teoseid. Enamik oli selline nõukaaegne kraam, aga huvitavamateks leidudeks oli päevaraamat aastast 1926 ning Schilleri luuletused 19. sajandi keskelt. Ehk siis 100 ja 200 aastat vanad teosed.
 See päevik tekitas täiega elevust. Sirvisin teda mitu korda algusest lõpuni. tolle omanik oli esimese sissekande ajal 15. Ta käis tihti tantsukursustel, oli, kas väga rõõmus või oli ta süda raske. Ta kõnepruuk andis täiega möödunud aegade hõngu edasi. Seal olid mõned huvitavad ürituste kirjeldused ning nt mingi laagri moodi ürituse menüü. Vahepeal oli mingite salatähtedega kirjutatud jutt, mida päris ära tõlkida ma ei suutnudki. Ülejäänud käekiri tekitas ka vahepeal raskusi. Kõige huvitavam oli kindlasti viimane leht, mis oli arutelu armastuse teemal.
Kui lõpuks uni tuli, siis mingi hetk sadasid Aiq ja Kalmer sisse. Nad olid viimased ning seetõttu polnud neile magamiskohti enam. Lõpuks jäi üks meie voodijalutsisse magama ning teine voodi kõrvale põrandale.
No ja hommikul ei toimunud enam midagi põnevat. Ärkasin 10 paiku, vaatasin vanemate tulekuni ETV2st mingit briti noortesarja, kus kakeldi mustlaslastega. Nood nägid küll poole normaalsemad välja, kui need Saue omad.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND