CCCLXXXIV

02:56

ehk andineeme & vahukommid

sünnipäevalapsega, po, et mul mingi eriti imelik näoilme

  


triibud




Reedel oli jälle mingi mega trippimine, ärkasin pool kaks, käisin pesus tegin koogi, käisin roccas Taneliga kinki ostmas ja siis Kristi juurde ja sealt Andineeme.
Tanel sai 20 minutit üksi shoppata, käskisin tal roosasid asju otsida, aga ta ei saanud hakkama. Kui ma ka kohale jõudsin läks meil kingi otsimiseks veel üle tunni aja, sellest pool otsisime suurekõrvalist kaisulooma. Viimaks leidsime vibreeriva elevandi vanusele 0+. Kui kassalindil roosa printsessidega kinkekott, mullitaja ja see elevant, siis kui vana inimese sünnipäevale minek on?
Ma ei mäletagi, mis me seal esimese asjana tegime. Süüa äkki? Pärast mängisime 6. võtab & Sabotööri & Aliast & panime oma lukssuuruses telgi üles ja siis algas rannatsill. Sel aastal oli tunduvalt soem, kui eelmisel, lõkke ääres ei pidanud paksude riiete ja tekiga konutama. Magama läksime kahe paiku. Hommikul sai süüa jälle, siis käisime poes. Teised mängisid samal ajal monopoli. Tulime tagasi, nad olid endiselt laua taga ehk me sättisime randa päevitama. Ilm oli eriti vahelduva pilvisusega ja ilma päikeseta hakkas kohe külm. Läksime tuppa aliase järele. Randa liikudes tuli ülejäänud seltskond vastu, kuna ilm hakkas vihmaseks kiskuma. Tegelikult sadama ei hakanud. Mängisime toas Aliast ja kaarte. Sain jälle heartsi õpetada. Mingi hetk hakkasime "I have never"it mängima, siis läks lõbusaks. Liikusime randa ka, et sealne seltskond ka mängu võtta. Kui juba hämaraks läks, siis jalutasime Mariannega ranna teise otsa ja avastasime, et sinna on vist puhkekeskus tekkinud. Tagasi jõudes olid lõkke ääres eriti kahtlastel teemadel jutud ehk sellised hirmujutus, õudusjutud, kõhe hakkas ja suht magama ära. Tanelit polnud, öösel oli kohe külmem. Kolmekesi hiigeltelgis magada ei ole soe. Pealegi liiv ei ole magamiseks just mugavaim aluspind.
Hommikul 9 ajas Karoli üles, sest ta pidi ära minema ja telk oli vaja kokku panna, sest too oli tema oma. Kolisime Mariannega majja magama. Lugesin kaks peatükki tema kaasa võetud raamatut ja siis jäin tuttu ka. Üles ärgates oli ta juba läinud ning kõik ülejäänud ka üleval ning all pugimas. Pühapäeva hommikul oli eriti ilus ilm ka, kuni teised omi telke kokku pakkisid sain veidi liivas peesitada & siis millalgi sõitsime koju ära ka.
Terve kodutee otsisin tegevust, sest see tegus nädal oli nii tore, et ma lihtsalt ei tahtnud niisama passida. Mingi kümne inimesega rääkisin, keegi ei viitsinud. Viimaks sain Linzu nõusse, tegime väikse jalutuskäigu, ostsime vahukomme ja grillisime neid. Nom.

& ahjaa, Mark, kui sa seda loed, siis palju õnne


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND