CCCLXXXIII

21:39

ehk mulatt on naine ju?
mina loli mängimas
ns muhk


surnute vastuvõtmine
petrik ja buss
topelt v(v)ildedega
hello, 12.d

mina sirge seljaga
mina ja mu sokid

















Jeez, palju pilte.
Mul on hästi tihe nädal, nii cool.
Esmaspäeval oli vara-vara äratus, käisime Andrisega Evat õnnitlemas. Küpsetasin koogi ja puha. Sealt käbe rongile ja seejärel bussile, sest Tartu. Ülejäänud rahvas tsillis bussi teisel korrusel, me neljakesi - mina, Kristi, Kalmer, Petrik + klassijuhataja all. Terve tee möödus suht kaardimängude lainel. Meri, stress, hearts, hiina müür jne. Lõpusrigel tõmbas Kristi telefoni Aliase, inglisekeelse. Üritasime seda mängida, pooli sõnu ei teadnud, ülejäänudega mõtlesid, et kas seletad eesti või inglise keeles ja igatahes oli see üks suur jamamine. Tartus saime jälle ülikoolipromo. Valisime Biomeedikumi külastamise. Meile räägiti põhiasjadest, pluss promoti proviisoriks õppimist ning lõpuks saime veidi organite preparaate uurida, nägime läbi ukse muumiajalgu ja kuulasime, kuidas tudengitele igasuguseid (jah, kõiki) organeid ämbritekaupa ette tuuakse. Söömas käisime Chemicumis, siis sõitsime kesklinna, kuulasime veel 1,5h mingit juttu ja siis oli vaba aeg. võtsime Kaubamajast jäätised ja jalutasime ringi. Külastasime esimest ettejuhtuvat kaltuskat, Grethe ostis 3 raamatut.
Tagasi Tallinnas sõitsin trolliga Kristiinesse ja sain Jossuga kokku. Tegime veidi aega parajaks, sõime ja siis A Le Coq Arenale Eesti-Valgevene mängu vaatama. Poisid mängisid ilusti, aga seda õnne, et värav ära lüüa ei tulnud. Mingi eestlaste värk, Kaljus suht sama lugu meil, et ilus-ilus mäng, aga mida ei tule on väravad.
Teisipäeval 12ks kooli, tunnistuste jagamine, aktus. Mul jäi inka eksami 1 punkt kiituskirja saamisest puudu :( Aktus oli tuim istumine ja kuulamine, kui palju tarku ja tublisid gagis õpib. Iga asja eest hull diplom ja värk. Ise sain ka, 3. koha eest teatejooksus ja gümnajalkas. Peale aktust sõitsime Piritale lauluväljakule piknikut pidama. Munchisime korralikult ja mängisime mingit imelikku mängu ka. Seal olid elevandid ja röstrid ja pesumasinad. Vihma hakkas sadama ja kõigil hakkas järsku kiire. Ma suundusin Burti ja Elisabethiga Rahva Raamatusse, vaatasime neid kõige lollimaid raamatuid, mida hea kinkida & ajasime Elisabethi oma raamatueelistustega öökima. Kella kuue paiku liikusin edasi Eva sünnipäevale Sadama juurde suveterrassile. Ülimõnus koht, see et sadas ei seganud, oligi hea, 0 rahvast. Kunagi saan Evalt pildid ka äkki, siis sheerin. Sõime seal ja värki. Ühel hetkel tuli mingi mees ja andis kastitäie Jänku-Johanna Sussununnusid. Nom. Õhtul tegin kodus normaalselt Loli Burti ja Taneli ja Marki ja Aivari ja Penu ja Hansuga.
Kolmapäev oli rattaga trippimise päev. Hommikul koristasin oma toa ära ja panin vaikselt asju kokku. 1-2 vahel jõudsid Karoli, Grethe, Burt ja Ronald, kes tulid rattaga Pääskülast Sauele. Ootasime Marianne ka ära ja siis sõitsime ratastega Keilasse, et sealt rongile mina. Nimel oli selline tore päev, kui enamik ronge olid bussidega asendatud ning Paldiskisse sai ainult Keilast. Jõudsime pool tundi enne rongi väljumist jaama, sest maanteel oli meil selline normaalne tempo, spidomeeter näitas vahepeal 30t. Käisime poes, sõime jäätist, laadisime rattad peale. Terve tee oli vagun ainult meie päralt. Paldiskis käisime poes varusid täiendamas, enamik eist läks minu rattakottidesse, kolisesin terve tee. Sõitsime siis lõbusalt edasi, Tanel tuli vastu millalgi oma baikiga. Tempo tõusis kohe 35 km/h-le. No ja siis jõudsime kohale, panime hullu. Mängisime lettu Taneli ja Henrikuga, mis siis, et ma seda mängu absoluutselt ei salli. Tsillisin terve aja paljajalu. Mu jalgpall leidis oma kurva lõpu, lendas mingi orgi otsa. Juba kolmas RIP.
Neljapäeval ärkasin poole kümne paiku saunalaval, püksid põlveni ma ei tea millega koos. Tore, et ma mäletan, kuidas ma sinna sain ja miks mul otsaees epic muhk on. Suht kohe istusime rataste selga ja sõitsime Põllkülla, et rongile istuda. Sain teada, et Võimsa Rühma trenn on. Olin ~45 minutit kodus, siis linna. Tahtsime Mariannega Kristile kingi ära osta, aga ei saanud. Istusin trammile, sõitsin Koplisse. Ma polegi seal varem käinud, nii sügaval küll mitte, suht norm koht isegi. Trenni ilmus 4 kanget. Kõige coolimad kutid on meil tiimis. Ausalt. Leidsime mingi lillelise nokamütsi, mis jalkaskilli tõstis ja hullult stiilne oli ka. Photoproof üleval Kennethi ja Seba poolt. Harjutasime lööke ja siis läksime randa. Seal olime mingi max 1 tund, aga päike küttis nagu hull. Mul oli mingi liivast triip säärel, seal kohal nüüd rant. Randa läksime veel mingi megaringiga, jalad kõndimisest suht läbi, sest Seba ei tunnista busse.
Nüüd kodus ja kohe jooksma Evaga.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND