CCCLXXXI

23:53

ehk 12
Tegime eile smootie challenge't :D :D :D :D
Vasakult:
minu-marjajogurt, jäätis, mesi, chai latte pulber, kakaopulber, kiivi
stina-piim, leib, herned, porgand, mesi, kiivi
täpi-ploomimahl, hommikusöögihelbed, leib, rabarber, õun, jäätis
suzy-ploomimahl, kakaopulber, jänesekapsas, hommikusöögihelbed, melon, porgand
Mul vist hea käsi või midagi, aga see oli ikka täiega rõve. Stina oma ei läind suht kellelgi alla, peale Täpi, kes isukalt jõi. No ta oli ka ainuke, kes terve enda joogi ära jõi. Tegime sildid, otsisime toiduained ja võtsime igaüks 6 asja.
Pärast tegime veits pilte ka mu lõigutud särkidega.
Alumine pilt pärit Irise sünnalt, mis eelmisel reedel oli. Pärast tulin kell 5 hommikul ilusti laagrist tipa-tapa Sauele. Tund ja veerand kõndimist, lõpuks olid jalad suht tuimad. Raudteeülekäiguni jõudes tundus mööda teed minemine ringina, seega läksin mööda liipreid jaamani... Kus su ajud on, Mariann...
Nüüd kohekohekohe saab kool läbi ja ma saan magada. Mul on probleemid magamisega, ma ei suuda normaalsel ajal magama minna ega kaua magada. Kuus tundi ja uni lännu. Päh.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND