CCCLXXVIII

00:17

ehk elo kevad elo suvi








 


Õmblesin ühtedele vanadele teksadele paar nädalat tagasi taskutele lapid peale. Tulemust võite esimesel pildil imetleda. Imeline kompositsioon mu reitega, mm.
Lugu on nii, et käisime Madli juures, sõime ja sillisime & tegime paar pilti, sest oleme edevad naissoost isikud. Paari võite siin imetleda nüüd. Mul nii ilusad sõbrannad ju :) Filmi vaatasime ka õhtul, ma jäin poole pealt magama. "The haunted haouse" oli nimi. See oli "Paranormal activity" järgi tehtud komöödia. Selline suht labane parodeerimine.
Hommikul ärkasime Madliga 7 paiku, et Tartu sõita. Meil oli Tammekaga mäng, sain nii kümmekond minutit enne lõppu ka platsile. Midagi tarka ma seal küll ei teinud. Esimene poolaeg lõppes küll 0:0ga ning teisel poolajal pressisime meie rohkem, aga lõpuks kaotasime ikka 2:0. No, juhtub. Pingilt oli nii hea võrrelda, kuidas Tammeka mängijad meie omadest kõvasti kogukamad ning peajagu pikemad olid. Ja siis Sandra riivab mõnda ja see pikali ja karjub, no palun, nii päris ei saa.
Okei, ma lihtsalt häman ja ei oska midagi tarka kirjutada. Uni on. Päev otsa on uni olnud ja ma ei saa aru, miks. Bussis ka ainult magasin nii sinna kui ka tagasi sõites. Võib-olla asi selles, et iga päev on trenn. Kuigi ma esmaspäeval ja reedel ei käinud, aga siiski.
Üldse vaba aega ka pole, kool ja trenn ja kõik. Bussiga sõitmine on see kõige kohutavam ajaröövel. Vähemalt jõudsin see nädal iga päev selle 191 peale, mis Tõkkest sisse sõidab ehk säästsin 10 minutit Saue ringi pealt.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND