CCCXVI

11:26

ehk tühjus

Jou.
Ma koguaeg mõtlen, et peaks rohkem kirjutama siia, aga no ei ole, millest kirjutada.
Eile käisime oma crewga - mina, Eva, Andris, Hans - jalgpalli vaatamas. Istusime üleval, eelviimases reas. Tuul lõõtsus ümberringi, saputas korralikult läbi. Külm oli ka. Vahepeal läks eestlastel täitsa ilusti, aga no rumeenlased olid paremad, sest nad suutsid ära kollida. Ilusa tulevärgi korraldasid ka. Ma imestasin, miks keegi seda klaarima ei läinud.
Esimene koolinädal on üsna lamp olnud. Enamikes tundides alguses midagi ei toimunudki. Uus matemaatikaõpetaja on normaalne.
Kõige raskem on oma uni ümber kohandada. Sain juba neljapäeval märkusi, et ma nagu zombi. Kusjuures öö enne seda sain rohkem magada, kui varem. Igas tunnis vajus silm täiega kinni, kohvi ei aidanud ka väga. Õhtul oli meil veel 98' sündinud Kalju poistega mäng. Ma täiega puterdasin seal. Päris jalkaplatsil und ei tulnud, aga pingil küll. Mingi imelik raks käis põlvest läbi ja mingi lihas seljal valutab siiani. Mul täiega tunne, et ma käin jalkas alla jälle.
Saue buss on hommikuti nii totakalt täis. 190s ei saa isegi siis istuma, kui Laastusse jalutada. Rongid võiks juba normaalselt käima hakata, ausõna.
Eile magasin veel sisse ka. Teiseks tunniks oli, tahtsin 191ga minna. Mu äratuskell helises tuimalt kolmveerand tundi hiljem, kui vaja ning ma ei saanud isegi aru. Alles 7:12, kui buss tavaliselt juba Raunast läbi sõitnud, sain aru, et ma selle peal peaks olema. No okei, sättisin järgmisele. Teoreetiliselt peaks 190 jõudma niimoodi 8:40 paiku Balti jaama. Eelmisest aastast sai hästi selgeks, et ta hilineb. Nojah, 8:54 bussilt maha ja kiirkõnd kooli. Ilmselgelt jäin füüsikasse hiljaks. Astusin klassis sisse ja õpetaja küsib: "Vendelin?" No, tere, jah.
See postitus tundub nüüd negatiivne. See küll point ei olnud. Kõik on hästi noh. Isegi ilm oli vahepeal meeldivalt päikseline. Nüüd jälle sajab, aga sadu on ju alati sügise juurde käinud. Kui on päike, siis nurisetakse, et teda suvel polnud. Kui sajab, sisi jälle kõik maha. Rahu, rahu, see on ju kõigest ilm. Muuta seda ei saa, tuleb kohaneda ja õiged riided selga panna. Just nii, juhhei.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND