CCCIII

23:21

ehk jalgpall, jalgpall, jalgpall





1) Kaotasime 10ndal SK10 Premiumile 3:1. Esimene poolaeg tegin twitteris ülekannet ka jälle. See lõppes kaotusseisuga 2:0. Teise poole algusest vahetasime Madliga äärekaitsjad välja ja mu live-ülekanne lõppes. Keset teist poolaega tuli mõnus padukas, mis kenasti ära ehmatas.

2) Täna alustasime Tallinn Cupi järjekordse mänguga SK 10 Premiumi vastu. Võitsime 2:1. Teine mäng oli Viru-Nigulaga. Neid võitsime 2:0. Kõik neli väravat lõi Anett Vilipuu. Ma sain mänguaega alla ~10 minutit kahe mängu peale. Täna kuidagi polnud minu päev ka, ei tea, mis lollusi ma kauemaks platsile saades teinud oleks.

3) U19 finaalturniiri poolfinaale käisime ka vaatamas. Ulme, mis mängud. Olin ja olen Kreeka poolt. Väravavaht sai punase. Vahetusest tulnud väravavaht tõrjus penalti ära ja lõpuks Kreeka võidab lisaaja teise poole keskel löödud väravaga. Kreeklased venitasid meeleheitlikult aega ja pidasid vähemuses vastu.
Teist mängu vaatasin koha peal ainult esimese poolaja ja kodus telekast lisaaega. Jahedaks kiskus ja eesti preilidest hispaania fännid olid ulme. Tüübid istuvad suured hispaania lipud põskedel, SPAIN otsa ees, küüned ka lipuvärvides ja lehvitavad meeleheitlikult oma lippe. Kui prantslased juhtima läksid, siis hakkasid nutma ka veel. Ise jalkat ei jaga, kohtunikule näitavad fakki, kui mingi hispaanlane enda jala taha komistades pikali lendab. Kiljuvad iga tõrje ja tsenderduse peale. Fuihh.
Igatahes Prantsusmaa kolmas värav oli ulme. Kauaoodatud penaltid sai ka nähtud. Aga jah, põnevad, põnevad, põnevad mängud ja jalgpall on ümmargune.

Tundub, et see ilus neoonkollane tango jääb mul saamata. Mu vanaisa ka normaalne, pall oli ta jalgade juurde kukkunud ja ta lõi minema selle.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND