CCCII

01:23

ehk reede-laupäev






Nägin kalleid klassikaaslasi üle päris pika aja jälle.
Käisime reedel jalkat vaatamas - ,mina, Elisabeth, Kirke, Tanel ja Aivar. Alguses oli Kadriorus Eesti-Kreeka. Kui 3:0 oli, siis läksime ära ja kaht viimast väravat ei näinudki. Pressisime ennast tuubil täis bussile, miks Lillekülla pidi minema. Alguses istusime tagatrepil, aga siis tuli veel Kojamees peale ja Elisabeth-Kirke tõmbasid koomale. Ma jäin mingi kasti otsa istuma, pärast oli istmik valus. Terve tee kõlas "lalalalalalaalalalala, Eesti" Pärast jäi see kummitama. Ma läksin koos Taneliga istekohti võtma ja Aivarit otsima, Kirke-Elisabeth läksid süüa ostma. Elisabeth veel smuugeldas mulle lihapiruka Alecoqil. Pärast mõtlesime, et võiks teha midagi, aga selleks õhtuks tegevust ei saanud. Ma lippasin rongile. Üksi sõitma ei pidanud, Liis-Marii tuli seltsiks.
Jaamas väljudes nägin vana klassivenda Ago. Teed läksid samas suunas ja juttu jagus ka, kuna viimati vahetasime paar sõna vist septembris-oktoobris.
Laupäeval käisime Pirital. Enne käisime Elisabtehiga Kaubamajast toitu kaasa ostmas. Ta ajas mõnusalt masikakarbi ümber, marjad katsid ilusti poe põranda. Minu lõplikuks saagiks jäi eurone arbuusilõik, mis Aivaril suu vett jooksma ajas rannas, ja kaktusemahl.
Randa jõudes otsisime oma kambajõmmid üles. Kuna alguses päike veel pilve tagant piilus, siis otsustasime Elisabethiga liivalossi ehitada. tulemuseks koorus maha mu küünelakk ja valmis mingi monstrumtorn. Lootsime, et keegi tuleb abi pakkuma või midagi, aga ainuke, kes meile tähelepanu pööras oli väike vene poiss, kes meie uhkele ehitisele pudeliga virutas. Siiski ühe uue tutvuse saime, selleks oli Kariti 7-aastane õde, kel jutt küll hetkekski otsa ei saanud.
Pärast käisime veel ujumas. Lained tulid ja rahvas tormas merre. Kui lained kadusid, olid seal ühtäkki vaid mina, Karit, Aivar ja Tanel koos täispuhutava skuutriga. Neljakesi mahtus peale küll.
Viiest ilmusid äkki pilved ja peesitamine lõppes. Mina vist küll pruunimaks ei läinud, aga Elisabethi selg oli lausa põlenud.
Õhtul sättisin Taneli poole end. Väljas mõnusalt kallas ja äike oli ka akna taga. Jope kleepus naha külge, aga muidu polnudki nii halb. Küpsetasin oma stock rabarberikooki seal, põhi tuli veidi imelik, aga süüa kõlbas ikka. Lisaks sai veel mingeid krõbedaid leivakoorikuid vaarikamoosiga.
Aega sisustasime mängudega nagu Twister, Vene keelne karaoke, Kumb oli enne kas Kana või Muna, Euroopa ja 1000 musta tükiga pusle. Facebooki trolli sain ka ja see ei olnud üldse tore.
Hommikul ärkasin, siis Aivar ja Elisabeth olid läinud. Tanel viskas mu maale minnes oma vinge masinaga ära, ei pidanud raha jälle raiskama.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND