CCXCVIII

13:29

ehk suht deep teema

Ilm on ka selliseks pööranud, et suvetunne on olemas. Nüüd veel ujuma vaja minna, siis super.
Eile rannajalkas oli nii hea. Kell neli päeval, Arigatos. Nägime trenni ajal Andra ka ära, kel lõpetamine oli. Appi, kui pruun ta ikka on. Eriti valges kleidis.
Liiv oli jalge all parajalt soe. Oli küll palav, aga mitte liiga. Kardan neid üle 25 kraadiseid ilmasid veidi. Siis ei jaksa üldse liigutada ju. Jalkaks jagub küll alati tahet. Jooksed, keel vestil, ja pärast oled enda üle uhke. Eilne trenn nii väsitav polnud kui eelmine rannajalka trenn. Vaikselt hakkab midagi välja ka tulema. Peaks Saue "randa" ka harjutama minema. Mul see number neli pall on, midagi ikka saab teha. Vaatab seda nalja, üksi ma ju ei viitsi.
Trenni lõpus tegime mängu. Kaotajad pidid võitjad seljas jooksma. Me võitsime. Madlikandis mind ja lendas ninali. Sorri, et ma nii raske. Igatahes jah, tervest trennist sai päris liivaseks. Imestada pole midagi. Peast siiamaani pudeneb terakesi.

See Saue-Laagri tee on ikka päris hea. Käisime õhtul, õigemini öösel Evaga rullitamas jälle. Tegelikult pidime varem minema, aga jah, läks nii. mingi ürituse tõttu oli teeäär totakaid silte täis. À la "Ära väsi, võta sõbra käsi" Tee tundus kuidagi lühem kui eelmine kord. Tegime mingi tiiru Laagri peal jälle. Nägime siili. Põdra tänavani sõitsime ja siis avastasime, et kell 00:05. Tagasitulles oli igalpool udu.   Padula jaam oli täiesti kadund. Taamal sõitsid ufod, tuled erksalt säramas. Tegime oma enda HJMi kontserdi. Üle raudtee minnes tuli mingi vend rattaga vastu. Sauel elu polnud nagu tavaliselt.
Jalgades surinat tunned?
Ega ma pärast ka koju läind. Caspi tuli rattaga, läks uuesti sellele teele. Põhimõtteliselt, kui seda poleks, siis Sauel rullitamine suht vaevaline. Vähemalt on osad üleskaevatud teed nüüd uuesti asfalteeritud. Seal pisikestel juppidel ka päris hea veereda.
Spontaansus for the win. Ma endiselt ei jaga neid PS3 pulte. Ei saa minust ei jalgpallurit ega ka ralli sõitjat. Ühe puu otsast teise otsa sõitsin ainult.
Jaaaa, noh, pärast oli normaalselt külmaks läinud õues. Kümme kraadi või nii.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND