CCXCII

00:18

ehk läbiiiiiii





Hommikul 11ks kooli, ukse peal ajasin veidi Kadiga juttu, siis viisin ühe raamatu ära ja pelasin Taneliga tetrist. Seis jäi 3:1 minu kasuks. Kolmveerandist liikusime klassi, kus teised tšillisid. Saime oma tunnistused kätte. Minu oma oli kõige ilusam, hahahaha. Tegelikult, kui oleks pingutanud, sisi oleks veel ilusama saanud. Kolmveerand tundi üleliigset aega läks Mäkis käimise peale. Banaanifrappe, nomnom. Pärast siis aktusele, peaaegu tund aega tuima plaksutamist, sest kõik on nii kkohutavalt andekad. Nautisin oma pool minutit staariseisust ka ära ja siis kadus huvi täielikult. Sauel viitsisin rohkem tunnustust avaldada käte kokku lahti plagistamisega, aga kui sa ei tunne neid, kes parasjagu oma diplome võtavad, siis see ei ole absoluutselt paeluv. Heade hinnete eest diplomi saanuid oli nii vähe. See oli imelik.
Et siis tada 10.d tere 11.d.
Pärast käisin Smirrut otsimas, üles ei leidnud ja siis klasskaaslastega Vapianosse. Viimati käisin seal mitu aastat tagasi Johannaga, kui olin pisike ja rumal ning midagi ei ostnud, sest ei osanud valida. Minust ei saa vist kunagi head otsuste tegijat. Täna läksin ka kergemat teed, võtsin Karitiga kahepeale pitsa. Kõrvale võtsime veel mingit imelikku sidrunilimonaadi, mis oli HAPU. Jäätee oleks palju parme olnud. Otsustasin, et kõht veel täis pole ja võtsin Yo!st külmutatud jogurtit ka. See tuli ka ära proovida ju. Solarise eest jagati veel boosti proovida. Eurone allahindluse kupong, tausta kohvi kupong Yo!st ja diplomid käes jalutasin bussipeatusesse, ootasin selle ära. Sain jälle tasuta pileti, kuigi maksma peaks nüüd ju. Muna oli roolis.
Kodus oli turbo riietevahetus, kerge vestlus emaga ülejäänud nädala plaanidest ja siis trenni. Mul oli tuju lihtsalt laes terve trenn. Kerged feilid olid, aga ükski ei morjendanud.
Kodus sai maasikatorti, mis oli maasikatega üle kallatud. Vanavanemad tulid just Peterburist, tõid kommi mulle ja makroone. Täna oli tõesti mingi söömisepäev, ülejäänud nädala nälgin.

Täna minu tuju keegi rikkuda ei saa, 
täna minu tuju ruulib täiega. 
Lähen, aina lähen ja tore on mu tee,
kõikidele naeratan ja sulle silma teen.

Täna minu tuju keegi rikkuda ei saa, 
täna olen õnnesärgi selga saanud ma. 
Lähen, aina lähen ja kasvõi vastu tuult, 
naeratust ei pühi täna keegi minu suult.

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. mammu, ma väiksena panin 3 lauluvõistlust selle lauluga kinni!

    VastaKustuta
  2. sa oled nii tubli :)
    ma kunagi väga-väga ammu laagris õppisin, tuli lampi meelde ja nüüd päev otsa kummitanud :D

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND