CCLXXXIX

23:17

ehk normaalne oled saue


Ma pole üldse lühike ju.
Täna oli täiega ulme päev lihtsalt. Ulme nagu ulme. Magasin hommikul rämedalt sisse jälle 6:00 asemel 6:58 üles. Koolis oli suht lebo, geos ettekanded ja filmi vaatamine. See oli immigrantidest, üpris huvitav tegelikult. Muusika töö tegi kergelt ära, majanduses panime mingeid kuupe kokku, lamp tund. Vene keeles polnud õpetajat jälle, füsas film, inka jäi ära üldse. Käisin tänupeol, väga lamp asi. Kuulasime kolme laulu, vaatasime algklassitibude tantsu ja mustkunsti. Tipphetkeks oli, kui Herman lavale abiliseks kutsuti. Tema viskeoskused on super. Pärast sai kooki süüa. Päris hea oli. GAGis koguaeg free food, nom.
Mul oli veidi aega veel, kergelt tund aega tegelikult. See möödus kui linnutiivul lennates. Mõnda aega passisime kooli ees, siis vabakale, uurisime busse, sain õhupalli. Raekojaplatsil joonistamas käisime ka.
Kui õige aeg saabus, siis TIKi ette ja trollile. Esimene rannajalka trenn oli täna, Arigato liivaplatsil. Ülimõnus ja üsna raske oli. Ma mõnus udu jätsin kõik riided koju ju, Madli laenas enda omi mulle. Aitähaitähaitäh. Terve trenn päike küttis ja mõnus oli, liiv väsitab nii kiirelt. Lisaks kipitas mu marrastatud jalg nii kuidas jaksas ja laupäevane äralöödud koht andis ka tunda. Pärast saime autoga koju.
Keerasin end vaikselt magama juba, väsinud ikkagi. Tahtsin küll Hicki vaadata, kuid silm vajus vägisi kinni. Kõht on siiamaani Reinu küpsetatud parimat liha täis. Läksime siis Stinaga Rockyga jalutama ja sattusime Saue draamadesse. Normaalne linnake oled ikka, Saue - kodune linn.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND