CCLXXXIII

16:08

ehk villa vixter








Aah! Nii mõnus oli.
Aga alustaks Maijooksust hoopis. Hommikul kümme oli äratus, sain mingid Kanada kossid vanaemalt ja linna. Buss pidi 10:39 minema, ma venivillem lasin 10:38 spurdiga kodunt välja. Loksusime siis Järve Selverini. Saue lahedad kutsusid Järve Kalledeks meid, küsisid, miks Saue eest ei jookse. Istusime viie peale ümber ja siis lamasime Laulukaare kõrval muruplatsil kuni stardini. Seitse kilomeetrit oli üllatavalt lebo. Alguses oli küll mingi ma ei jaksa, aga  kui algul ei saa vedama, siis lõpus ei saa pidama. Tundsin kuidas mul jõu ülejääke oli, silmasin eespool Kadi ja tegin korraliku lõpuspurdi. See vana rebane tegi mingi hiigelsammu ja lõpetas nii enne mind. Ootasime HannadMadlidsärgidvärgid ära, tõime oma kraamikotid ja asutasime bussi peale minema. Arutasime kellegagi, et kas see buss, mis paistab on viis või mitte ja kui selgus, et on, siis pidi jälle jooksma...
Jalka ja kallid klassikaaslased ja IMEILUS ilm. Mida veel tahta?
Vanavanemad viskasid mu maale sõites Assakule ära. Jõudsin poole kuue ja kuue vahel millalgi. Vaikselt saabusid ülejäänud ka. Mingi hetk grillisime mu kanatiivad ära, sai kõht täis pugitud ja siis oli kohe parem olla. Alustasime Mariannega oma Just Dance 3'e maratoni kuni jalkani. Kuna kõik teised olid Bayerni poolt, siis otsustasin üksi Chelseat cheerida. Haha, pärast süüdistati mind, et mäng nii lõppes.
Jätkasime wiiga, karglesime seal teleri ees kella kaheni umbes. Vähemalt oli soe nii. Selleks ajaks hakkasid osad vennad juba ära vajuma, klõpsisime kanaleid. Esimene film, mida poole pealt vaatasime oli "
Friday the 13th Part III" nagu ma just välja uurisin. See oli ulmeliselt naljakas film. mingid vennad tapeti üksteise järel ära ja siis viimased pool filmi ajas mõrvar elujäänud tüdrukut taga. Viimane oli nii loll kui loll olla saab. Virutab tapjale noa jalga, hüppab aknast välja, jookseb tagasi majja. Kui kellelgi soovi korralik kõhutäis naerda on, siis vaadake no. Järgmiseks sattusime järgmisele sürreaalsele filmile, kus peategelane nägi nägemust ja hiljem ta sõbrad ja vanemad surma said. Selgus, et tegu oli saatana pojaga. Kolmandalt kanalilt avastasime jälle hokimaskiga mehe, kes seekord inimesi kosmoselaevas taga ajas. Teda oli veel raskem tappa, jalg lasti otsast, käsi lasti otsast, pea lasti otsast, aga vend ikka liikus. Lõpuks süttis maa atmosfääri jõudes ja põles ära, aga mask jäi alles. Kell hakkas viie ligi tiksuma ja otsustasin kerra tõmmata. Leidsin koha Victoria õe põrandalt. See oli niiii pehme. Viku tuli ise ka sinna magama hiljem. Hommikul ärkasin mingi 9 ajal, kui Karit ära läks ja hiljem und enam ei tulnud. Kümne ajal ronisin alla, enamik oli lahkunud, tegin võileibu ja Victoria tegi Mozzarella salatit, viimased unekotid ärkasid ka ja pagesid suht ruttu minema. Jäime vaid mina, peoperenaine ja Kennet ja suuuuuuuuuuuuur kuhi allesjäänud sööki. Varsti läks Kennu ka minema. Päevitasime ja üritasime majandust õppid aja mängisime Wiiga ja kell kaks lahkusin ka mina.
Vägavägaväga super :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND