CCLVIII

16:49

ehk külajalka hooaeg algas

& kohe peab blogima ka, eks.
Viimaks ometi saab ühe pusaga trenni teha ja sellegagi palav. Teeks seda nalja ja üritaks jälle kõiki kursis hoida, kuidas mul läheb. Mitte, et see eriti huvitav oleks.
Päike paistis, rohelist kunstmuruväljakut rõhutasid lumevallid. Poole mängu pealt tuli traktor neidki madalamaks lükkama. Ootasime, et rahvas kohale vooriks, tegin Anettiga söötu ja järgmine hetk olin kõhuli maas. Kui järg tiimide moodustamiseni jõudis, kõlas vana hea tuttav fraas: "Tüdrukud valivad!" Nohjah, muudmoodi ei osata ju. Võistkonnad siis koos ja läkski lahti. Mul on küll võhma võrreldes eelmise aastaga juurde tulnud, aga külajalka tempoga tuleb uuesti ära harjuda. Trennis on meil tempo ikka kõvasti madalam. Vähemalt on nüüd söödud, platsi tajumine või midagi muud paremad. Ma ei tea, ma ei oska ise hinnata, eksole. Väga kiiresti vajus ära kahjuks, aga noh, eks ta alguse asi ole. Mõtlesin, et pean vanaisa sinna järgi kutsuma ja otse statalt trenni, aga ikka jõudsin koju tagasi nüüd. Väsinud ja õnnelik, 1,5 tunnikest pallitagumist ootab veel ees.
Reedel järgmine külajalka & kolmapäeval on meil Ajaxiga mäng, Lasnamäel, kuidas ma küll sinna saan viieks, kui mul koolis 16:25 lõppeb? Elame, näeme, tsauki, Hiiu staadion ootab!

Hiljem...
Täna oli löögitrenn, rohkemat jooksmist ma vist väga üle poleks elanud. See külajalkat sisaldav päevarežiim tuleb kiiremas korras uuesti sisse harjutada. Nüüd veel selg ka valutab ja ilmselt tuttu ära varakult. Homme õhtul kinno, Näljamängud, mm.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND