CCLIX

22:29

ehk näljamängud algasid
Mis mina arvan?
Raamatut lugesin 2010 septembris, võrrelda on üsna raske.
Mulle meeldis Isabelle Fuhrman, ta sobis nii hästi Clove'ks, väike ja raevukas mõrvar. Ludwig sai Catona ka hästi hakkama. Üleüldse oli hea näitlejate valik, kes oma osad välja mängisid. Palju oli rõhutud emotsioonidele ja see oli üsna reaalne. Lawrence sobis Katnissiks, kuigi oma vaimusilmas kujutan ma teda siiani teisiti ette. Emily Browning või Kaya Scodelario näiteks. stewart poleks elusees seda rolli välja mänginud. Chloe poleks ka sobinud. Josh oli suurepärane Peeta. Raamatus ta mulle ei meeldinud, tõsi, aga Hutcherson on nunnu noh, need silmad, mm. Hemsworthist ma ei arvanud midagi, Galeks ta ei sobinud. Primi näitlejal sai ühest kulmust kaks ja oma rolli mängis ta suurepäraselt välja.
Filmi ja raamatute erinevustest ei meeldinud mulle, et mutantinimestest said suured buldogi sarnased koletised. Terve saal küll hüppas, kui esimene kutsu ilmus, mis siis, et ta tulek teada oli. Ikkagi imelik. & Madge jäeti välja :(
Siiski suurepärane film oli. Jään järgmist ootama. Selle võitlusareen on palju keerulisem.
Lemmikkoht oli ilmselt, kui Rue Katnissi jälitusherilastepesa kallale saatis.
& HAHAHA, saal hakkas plaksutama kui Clove surma sai, norm rahvas, aga mulle meeldis ta.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND