CCLII

15:49

ehk ze tantsujaam


Viis koolitundi & Salmesse. Harjutasime, sättisime. Mingi aeg otsustasid mu silmad, et nüüd on vaja pisaraid välja ajama hakata. Mul on mingi allergia, mille allikast aimu pole. Number 18 bussiga samasse lahtrisse saab siis veel Salme kultuurikeskuse kirjutada. Teised tegid meiki ja ma nutsin mingi 15 minutit tuimalt. Pärast läksime Katriniga värske õhu kätte, et ehk läheb üle. Saime tähelepanu kohe, üks naine muretses, et külmetame ja vastuse peale, et mul on allergia tuli üks teine väga tore, abivalmis daam pakkuma, et tal allergiarohtu. Võtsin selle ära siis ja läkski paremaks. Nii tore, et selliseid inimesi veel leidub. Siis tuligi juba esinemise aeg. Meie tants tundus siis kuidagi eriti lühikesena. Pärast saime kringlit ja siis bussile ja koju ära.
Ahjaa, mainiks seda ka, et täpselt plaani kohaselt läkski mul peaproov täiesti aia taha.
Järeldus on see, et tantsida ma ikkagi ei oska.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND