CCL

15:15

ehk mulpoleaimugimispealkirjakspannajaniiongi

Pole ammu midagi kirjutanud siia. Motivatsiooni pole. Kui ma teaks, et kellelegi meeldib mu mula lugeda, siis ehk oleks rohkem seda. Nii et, tagasisidet palun :)
Tänasega sai siis see koolilaste poolt jumaldatud streiginädal läbi. Mõnes mõttes oli hea puhata, kuigi ma oleks eelistanud koolis käia pigem. Kolmapäeval ja reedel 10-14 tegime võimlas Tantsujaamaks proove, nii et osaliselt mu soov täitus. Neljapäeval tegelesin Ajatelgede tööga, mis kunstiõpetuseks vaja valmis teha. Seda ma aga ei jõudnud. Ülejäänud kodus teha jäetud ülesanded peaks ka ära tegema ja tubli laps olema.
Eile jäin peale "kooli" linna veel, sõin kaks burxi, hüppasin koos Kristi & Burtiga migratsiooniametist läbi ja siis sain Mirjami, Bety ja Sandraga kokku. Sest Mirjamil oli sünnipäev! Ostsin solarisest Tymbarki laimimahla, mis on jumalikult hea ja siis kihutasime GAGi, seal sai tasuta süüa. Ma täitsa ümmargune nüüd. Ausõna, söömine on kohutav patt, but i like food...
Aitab nüüd kooliteemast, see nädal jõudsin ilusti kõiki nelja trenni ka. Mul mingi rutiin välja kujunenud, et üle trenni läheb hästi. Esmaspäeval olin koba, kolmapäev oli ilus, neljapäeval ei saanud jälle pallile pihta ja nüüd täna läks jälle hästi. On selles loogikat või mitte, ei tea. Trenni on mõnus teha. Palliga on hea joosta, aga niisama kusagil metsavahel või terviserajal ma küll silgata ei viitsiks. Suusailmad ka läbi nüüd vist, kahjuks. Ma ühe korra jõudsingi ainult käia.
See on nii naljakas, kui erinevad arvamused inimestel sinust olla võivad. See selleks, ma nüüd jäätisekokteili tegema, ostsin mahla Maximast.

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Mammuuu, kirjuta selle meie filmiõhtu kohta :)

    VastaKustuta
  2. kirjutatud ammu, ma rohkem ei osanud

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND