CCXXXVI

21:55

ehk KAALIUMHEKSATSÜANOFERRAAT(II)Ilmselgelt 10D in action again. Aastaraamatu jaoks pildistamine oli ja me võimlesime. Mul pole aimugi, mida täpselt ma teen, nii et no questions needed.
Matemaatikatunnis hakkas õpetaja oma räpioskusi promoma. Seletas nagu tavaliselt ja siis lause lõppes: "A võtõtõtõttõtõtõtõt.." Terve klass oli WTF näoga. Õpetaja selgitus oli, et ta kipub liiga kiiresti rääkima. Umbes 45 minutit hiljem joonistas ta surmavägised tahvlile. Me olime Mirjamiga üsna erutatud. No klassi iseloomustus oli, et ma naeran 24/7, nii et ei imesta siis.
Vabandan, et ma siia väga aktiivselt ei kirjuta, põhilised asjad on twitteris ära mainitud saanud. Näiteks, kuidas me ajalootöös renesanssi kunstnikke Teenage Mutant Ninja Turtles'i järgi meenutasime.
Markus ütles, et ma olen godlike, ok, vinks.
Ahjaa, mu käepaelte factory on taas avatud, kahe päevaga ~ kümne kanti pununud, sünnipäevaks saadud nööridega, need jäävad nii head jäigad. Peaks endale ka mõne tegema, enne kui otsas.
Vanale klassile teadmiseks, et ma õppisin suusatamise ära, vähemalt kahe jalaga klassika. Olgem uhked!
&&& last but not least, Laupäeval KEEMIA PIIRKONNAVOORU, ma ei jaga sealt mitte midagi, täna maadlesin kaks tundi mingite ülesannete kallal. Le mindfuck.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND