CLXII

10:34

ehk punaste pükstega politsei


Käisin siis täna Saue Gümnaasiumis lõpetamise piltide järel. Sõitsin metsast välja, pööran kooli poole. Keset teed parkis sinise ja valgekirju masin, küljel suur silt POLITSEI. Autost väljus üks naine ja tuli küsis mult, kui vana ma olen. Ilmselgelt kontrollitakse kiivrite olemasolu. Tore on 16 olla.




"Minu Pariis"
Urmas Väljaots
304 lk
7/10

Põhitegevus toimub autori kolimise Prantsusmaale ja sealsete seikade ümber. Pariisi elu ja olu on üsna hästi kirjeldatud. Siiski kordab kirjanik mõnda seika mitu korda ja see häirib veidi. Kui vähegi huvi Pariisi vastu, siis tasuks kindlasti lugeda. Saab selle linna kohta palju uut ja huvitavat teada. Kasulik on teada linnarahva kombeid. Mulle meeldis.



"Life on the refrigerator door"
Alice Kuipers
226 lk
8/10

Raamat on kirjutatud huvitavas vormis. Tegevust kirjeldatakse ema ja tütre poolt külmkapiuksele jäetavate kirjakeste kaudu. Mõlemal on väga sisutihedad päevad ja nõnda näevadki nad üksteist harva ning suhtlevad nende paberitükikeste kaudu. Lugu on sügav ja kaasahaarav viies lugeja läbi kriisiaasta. Südamepõhjani liigutatus on lugedes garanteeritud!

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND