CXLVI

00:32

ehk mis ses äikses nii erilist on?




Tegelikult ma ei tahtnud Legioni mängule ühtki postitust pühendada. 0:1 kaotasime, Mari sai punase, kohtunik oli mingi imelik jälle ja kuidagi nukker mäng oli.
Hanna-Stina lõikas juuksed maha!!!

Täna käisin Potterit vaatams, või noh eile. Ma tean ja, et alles nüüd, aga hea film oli. 10/10 :) Film oli sünge, aga sda oli ette oodata. Armsaid kohti oli ka. Mulle meeldis täitsa lõpp. See oli mõnus, et samad näitlejad kehastasid enda täiskasvanud kujusid. See on loogiline ka, nad ikka päris vanad. Ginny on Harryst pikem, hehe. aga jah, mõtlema pani. Esimne film tuli ju 10 aastat tagasi välja, kõik näitlejad vanaks jäänud. Neville kuidagi eriti. Kuidagi imelik mõelda, et Potter nüüd päris läbi on. Kuigi täitsa lõppu ei tule tal kunagi, kuniks ta meile südamesse jäb. Kindlasti tuleb kunagi tuleivkus mingi lisaraamat või asi välja ja siis jälle potteribuum..
Aga jah, film oli mõnus, mõned erinevused raamatuga häirisid, muidu super. Mul meeldis Voldemorti naer ja Gringottsi lohe. Lemmikkoht filmis oli Snape'i mälestused. Nii hale hakaks tast, et jube. Kui kunagi uuesti filmi vaatan, siis ma arvan, et mõni pisar tuleb ka, kinos nutma nagu ei hakka.

Täna ööbin oma toas, tapeet on seinas ja ülinunnu :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND