CXL

22:32

ehk kino peab saama



"Beastly"
USA 2011
Draama, Fantaasia, Armastus
Daniel Barnz
ALEX PETTYFER, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen
9/10

Kaunitari ja Koletise tänapäeva versioon.Mõni aeg tagasi kirjutasin, et lugesin raamatut. Nüüd vaatasin filmi ka ära. Mulle meeldis raamat rohkem. Filmis olid mõned asjad nõmedamaks muudetud. Nagu näiteks see, et ei jäädud algse muinasjutu juurde, kus kaunitari isa roosi murdmise pärast tütre pidi andma, aga see selleks. Alex kehastab Kyle'i - poissi, kellel on ilu, raha, kuulus isa, populaarsus. Tüüpiliselt on ta veel ka ülbe. Kyle vihastab välja oma koolikaaslasest nõia, kes muundab ta koledaks. Koletisena peab Kyle leidma tüdruku, kes teda tõeliselt armastaks ja seda kinnitades katkeks needus. Loomulikult on sellel kõigel ajalimiit peal.


"I am number four"
USA 2011
Ulme, action
D.J. Caruso
ALEX PETTYFER, Timothy Olyphant, Dianna Agron
7/10

Tegelikult vaatasin juba ammu-ammu, aga maal uuesti. Jumala normik on vaadata kaht Alexiga filmi järjest. Igatahes ta mängib põhimõtteliselt tulnukat, teiselt planeedilt pärit rassi esindajat. Nende planeedi, Lorieni, hõivasid mogadorlased. Välimuselt on need kurjamid veidi Voldemorti moodi. Ohjah, Potter kinos juba. Lorienilt põgenes 9 last koos enda kaitsjatega. Mogadorlased leidsid nad Maalt üles ja jahivad neid numbrite järgi. Esimesed kolm on surnud ning kord on Alexi käes. Tema pärast tasub vaadata, muidu sügavat sisu pole. Loomulikult on loos sees armastus. Alexi rass armub nimelt elus vaid korra..


"Tangled"
USA 2010
Animatsioon
6/10

Rapuntsel. Nõid röövib tüdruku, sest tal on maagilised juuksed. Kui neid lõigata kaob võlujõud, seega on tüdruku juuksed meeletult pikad. Iga õhtu kammib nõid juukseid ja laulab, et tema noorus jäeks puutumatuks. Ühel päeval sattub torni lindprii ja Rapuntsel lahkub tornist iga aasta täpselt tema sünnipäeval taevasse ilmuvaid laternaid vaatama...


"Hanna"
USA 2011
Action, draama
Joe Wright
Saoirse Ronan, Cate Blanchett & Eric Bana
6/10

Väga segane lugu. Treiler tundus huvitavam. Lõpuks hakaks juba Kick-Assi meenuitama. Isa treenib väiksest tüdrukust mõrtsuka, sest tolle ema mõrvati. Väga uudne. Pole ime, et nii Saoirse' kui ka Chloet Katnissiks pakuti. Kõik, kellele meeldib väikseid tüdrukuid meestekampasid maha võtmas vaadata, on loomulikult huvitatud.
Alguses elavad nad kusagil Soomes, polaarjoone lähedal. Saoirse ehk Hanna notib põdra maha, seejärel võitleb isaga. Hiljem on neil tõsisem vestlus, mitmekeelne lausa. Hanna ütleb, et ta on valmis. Seepeale paljastab isa musta kasti, mis annab CIAle teada, kus nad on. Agendid piiravad maja sisse ja Hanna missioon algab.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND