CXXXII

23:29

ehk viiiiis!

Matemaatika eksam oli lihtne.
Käisin korra üksi oma lemmikpaigas, siis Täpile vastu. Renate käis Sauel!!! Ma sain sokolaadi, jee. Istusime statal niisama, vahepeal lõime palli paar korda. Hiljem valati mulle J Ä L L E pool pudelit vett pähe ja teised läksid minema ka suht. Ma vennaga passisin veel mingi ~5 minutit ja siis ka koju. Mängisin üksi wiid veidi ja siis Evaga õue. Tegime Sauele mingi megasuure tiiru peale. Tuli idee pärjad teha. võililled teadagi ammu ära õitsenud, alustasime Rakvere Raibetega ning lisasime ma ei tea veel mida sinna. Hah. Tulikaid oli ja kurereha. Eva pärg oli nagu mingi suursugune kroon, mul suht niru. Ta kasuats suht kõik lilled, mis ma kokku krahmasin ära. Aganojahh, kuskil jaanituleplatsil kiige peal lillehunnikuga istuda on viis pluss. Pärast läksime raudtee juurde jalutama. Käisime mööda liipreid, mul kadus tasakaal ära, vaatan korra seljataha ja näen, et rong tuleb. Täiega lähedal oli ka. appi, milline jõnks mul südame alt käis. Poolshokkis astusin kõrvalrööbastele ja ütlesin, et rong tuleb. Ahjaa, mingi aeg sai margaritasid, roose, kullerkuppe ja sireleid ka pärjale lisatud.
Pärast kõndisin koju, Tõkke poe juures kutsuti Getter Jaaniks? Võtsin ratta ja statale. Ma suutsin eile paremale jala pahkluu kohalt paiste lüüa või midagi, megavalus lüüa sellega. Paljajalu oskan paremaga lüüa, jalanõudes vasakuga. Ei sõltu ainult nädalapäevadest.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND