CXXXI

12:28

ehk miks mul suviti nii igav on?



Vabandan ette, et pildimaterjali jälle pole. Ma ei leia nimelt digika juhet üles ja üleüldse ega sealgi midagi väga huvitavat leidu. Kui ma oma arvuti saan ja see juhtub õigepea!! siis kindlasti iga päev huvitav pildimaterjal. Senikaua tuleb ikkagi ilma läbi ajada. Mis ma siin ikka heietan? Midagi ikka korda saatnud, suvi mõttetu pole, ainult veidi igav.
Eilne tekitas üldse selle tunde. Helisatsin ~10 inimes läbi ja keegi polnud Sauel või siis ei saanud õue. Lõpuks sõitsin rattaga kolm tiiru ümber Saue, päris lõbus. Olerexi juures oli mõnus tuul ja korterite vahel täielik leitsak. Pärast otsisin oma tõukeratta üles. See mingi megavana, mitmest tõuksist kokku pandud. Vennaga kahepeale kokku meil viis tõuksi olnud. Tema kõik ära lõhkunud. Oma otsingutel kohtasin kõigi juppe ka.
Selle vana logu otsisin trenni tarbeks üles. Teistel on ja nõme, kui nad pevaad aegluse tõttu sind järgi ootama. Trenn oli eile koos naiskonnaga. Ülimõnus oli, paraja koormusega ja täitsa läbi võttis. Alguses tegime keksu-harjutusi, pärast mängisime ja jooksime ümber torbikute kaks-vasakule-kaks-paremale-viis-vasakule jne. Laupäeval ka naiskonnaga koos, super!
Muidu ükspäev mängisime tüdrukutega lauamänge aias ja statal käinud ja statal käinud. Vahepeal üritasime Daphnega aias päevitada, aga siis tahtsid Stefani sõbrad filmima hakata, nii et pidime põgenema.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND