CX

21:43

ehk väsinud vähe.. & HAPPY B'DAY MARIA!

Tänane trenn oli nagu superlahe. Alguses sadas veidi, hall ilm masendas. Harjutuste ajal oli veidi külm ka, pusa oli ju suhteliselt niiske. Aga kui tiimid tehti, sis mul oli küll šhokk. Mind kui "MariannE" valis oma võistkonda "Kass" Anti. Veel olid seal Sander ja Alexis. Vastasvõistkonnas oli Anett, Kaisa, Maria, Mari ja Rasmus. Päris normaalne. Juba esimese võistkondlikku harjutsuega veendusin, et koostööd pole. Pisikesed poisid passisid paigal, tegid lolle nalju ja naersid selle üle. Ma üksi paar korda triumfeerisin sellega, et sain palli korraks enda valdusesse. Mingi maks 3 punkti saime seal. Mängus oli niiaplju parem, et kuna meid oli 4, siis treener oli puurilukuks. Kuna poisid JÄLLE ei viitsinud end suhteliselt liigutada, siis põhiliselt ma jooksin ühe värava alt teise alla. Kaitsesse enamasti ei jõudnud. Ülejäänud meeskonnakaaslased passisd kolmekesi keksväljal, kobaras koos ja vastaste selja taga ka suht. Ma ei taha egona paista, aga tõesti, see oli naeruväärne. Ma jooksin, hing paelaga kaelas, täiega hingeldasin ja nii edasi. Lõin mingi 3-4 väravat, poisid vist lõid ka 1-2 tükki. Ja vastased lõid mingi 20? :D Täiega kahtlane oli sellises meeskonnas mängid,a aga mulle meeldis, see pani võimed proovile. Tundsin, et arenesin täna veidi või midagi. Vahepeal proovisin poisse mängima kamandada või midagi, aga väga vedu ei võetud. Lemmik oli viimasel minutil löödud värav. Andsin audi, treener söötis Sandrile. Selle ajaga olin ma oma positsioonile väravast vasakule jõudnud, sain söödu aj suhteliselt ilus värav tuli. Pärast trenni vedelesin maas mingi paar minutit, nii võhmal olin. Aga suutsin tõestada, vähemalt endale, et mul on tahet mängid,a isegi kui meeskonnakaaslastel mitte. ÄKKI on lootust ka koos Aneti, Mari ja Mariaga Nõmme Kaljusse saada.. kuigi jah, ma poleniivõrd osav, kiire ja jõuline.
Õhtul käisin Täpsteri, Triinu ja Stinaga nortsis, toksisime palli seal, lõbus. Täpi on korvis osav, mina .. mitte. Vähemalt homme on reede FRIDAYFRIDAY! ja saab koolist p u h a t a. Peale kooli emaga linna kleite vaatam vist. Ohappi, ei taha kevadele mõelda veel, ma ei suuda järgmise aasta kooli valida. Help? :)

Aga nüüd hakkab The Vampire Diaries Kanal11 pealt, esimese hooaja esimene osa, ma nkn ei mäleta seda ja sellepärast vaatama nüüd :)

You Might Also Like

4 kommentaari

 1. tule kindlalt lillekülasse ;)! väga hea kool, for real :D !

  VastaKustuta
 2. hahaahaha, vaatab. :D
  praegu pigem GAG ja Saue Gümnaasium kaalukausil

  VastaKustuta
 3. Jälle väga ilus ja positiivne postitus!=) Loen palju blogisid, kus enamjaolt ainult vingutakse!!! ;)

  VastaKustuta
 4. Ma tänan :) Mu eluvaade ongi enamjaolt positiivne.

  VastaKustuta

CC BY-NC-ND