CIX

20:30

ehk good morning, starshine, the earth says hello

Päeval oli igav, pildistasin venna legomaailma. Nii vahvaid asju tuleks ju kõigiga jagada :) Ta praegugi nokitseb toanurgas, värvib markeriga teed. Ulme, kui palju legosid tal ikka on. Peale linna on üleval veel kastitäis vähemalt & kariibimerepiraatide 'Must Pärl'. Eile hommikul käisin reaalis mingil avatud uste päeval, see oli suht igav. Kool ei meelita ka väga. Homme GAGi vestlusele... Siis õhtul käisin perekondlikult Libahunti vaatamas. Eendus algas nukuteatris kell kuus. Ema arvas, et seitse ning pol tundi enen etendust ehk siis umbes 17:29 avastas piletite pealt õige algusaja. Kaks minutit hiljem startisime ja 17:55 jõudsime nukuteatri sisse. Kuna autot polnud kuhugi parkida, siis isa sõitis minema ning tema pilet läks siis raisku. Hilinejaid etendusele ei lastud. Igatahes tükk oli päris hea. Mõnusalt oli kombineeritud klassikaline lugu tänapäevaga. Muusikalilugudel kahjuks väga väärtust polnud, midagi kummitama ei jäänud. Kostüümid olid etenduse parim osa. Midagi nii vinget pole ammu näinud.. Mu lemmik oli Tiina kostüüm. Nüüd lähedama mineviku juurde. Täna ärkasin kolmveerand kaks alles. Kooliväsimus sai maha magatud. Pesin pead ja siis passisin ~tund aega arvutis. Kolme paiku läksin statale juba, kahksa jõudsin koju. Täna väga tubli ei olnud. alguses harjutasin parema jalaga löömist. Mingi 5 korda sain lati kah + veel 3 korda latist sisse. Keegi tubli oli neljanda värava ka lahti kaevanud, meil võiks ka kehaline ões olla. Mitte ainult poistel, aga ei meil on võimlanädal. Sebiks end poiste tundi, oleks hea.. Mul juba tundub, et ükski tüdruk ei viitsigi minuga statale tulla.Mõnikord Täpster ika tuleb, aga mossitab seal.. Homme trenni ei jõua :(

Üks mõnus uudis ka, Chloe (MORETZ loomulikult) sai rolli TIM BURTONI filmis! Koos Johnny Deppiga taaskord. Ilmselt Helena bonham-Carter ka seal. Appi, nii lahe. Depp mängib vampiiri... Mingi 60date ameerika telesaate järgi tehtud film.




"Nullpunkt"
Margus Karu
365 lk
6/10

Meeldiv ülatus eesti kirjanikult. Sõnavara oli hea. Sisu oli ka päris okei. Nii kõreid punkte pole eesti raamatule arem minult tulnud vist :)
Igatahes rääkis 17-aastasest Johannesest, kelle elu oli peapeale pööraud. Tal olid probleemid kodus ja peale elitkooli saamist ka seal.
Kellele meeldivad raamatud hammasrataste vahele jäänutest, need annaks kümne. Mind, ausalt, enam noortekirjandus niiväga ei paelu. Mina olen ulmekirjanduse austaja. Suvel tuleb "A song of ice and fire" viies raamat!! Ja nädala ja poole pärast selle sarja teleseriaali esimene osa. Excited!!

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND