XCVII

22:38

ehk Happy St. Patrciks day! & PALJU ÕNNE, MUSIRULL, LONTU!



Täna käisime siis seal "pärdiku päeval" nagu mingi õpetaja ütles. Alguses toimus viktoriin, enamus vastuseid läks puusse. Peale seda jaotati meid võistkondadesse. Meie olime Shamrockid. Esimses töötoas laulsime kahte tobedat laula, nüüd mul kummitab teapoti laul, jes.
http://www.youtube.com/watch?v=e69-GO4bYLM
Pärast seda anti pool tundi, et ühe limericki esitlemiseks valmis olla. Meie saime selle:
There was a young lady of Niger
who went to a ride on a tiger
they returned from the ride
ewit the lady inside
and a smile on the face of the tiger.
Joonistasime suure paberi mõlemale poole tiigri. Ühel pool oli tal pruunlasest plika seljas, teisel keel suust välja, kihvad verised ja kõht maadligi. Kolmandas töötoas tegime Leprechauni. Pärast seda saime süüa. Söögiks oli sarnane kartulipuder juustuga nagu meil võõrkeelte nädalal. Minu arvates on Sauel parem :D Poisid olid ka normaalsed läksid sättisid end järjekorra eesotsa, nende taga seisvad ütlesid, et nende koolis ei trügita ja vastuseks tuli, et aga see on meie kooli style.
Pärast sööki läksiem tagasi sali ja laulsimekõik koos, je. Siis esitasime limericke. Mina pidin meie oam ette lugema, poisid pöörasid seda ainult. Järgmisena tuli autasustamine. Viktoriinis ei saavuntanud midagi, limericki esitamises jäime teiseks. 2 häält oli vähem, aga ainult esimene koht sai tasu. Meie plakat, millele olime panustanud võitis loomulikult ja saime kõik endale punased suured kruusid. Awwies. Liisi nägin ka,sai veidi juttu aetud.
Sõitsime Sauele tagasi, läksime Kaiaga töpasse. Meie koolipäev sisaldaski kahte tundi - esimest ja viimast :D Töpa oli igav, ei imesta.
Jäi tunniajane vahe, vanaisa tõi trenniasjad ära. Äkki teatas Jossu, et täna õpetajate näidend. Läksime seda vaatama. Ülilahe! (Kolme aastase ettevalmistuse järel :D) Jossu üllatas mind veel sellega, et ütle,s et meil suveks töökohad olemas. Veel lahedam, Haapsallu hotelli tööle juulis vms!!!
Tänane trenn meeldis ka. Olin Hanna-Stinaga paaris, päris hästi sujus söötmine jne. PSHHH! Täna ei pannud palliga treenerile piki pead ka nagu teisipäeval. Mari kedrad on mugavad. Mängus aga olin nähtamatu vm kahjuks. Meie võistkond oli super. Mina, Sander, Mari, Kass ja Rasmus. Tegime pika puuga vastastele ära. Lõin kolm väravat, kuigi praktiliselt mulle ei söödetudki. Üks löök mule meeldis, tundsin, et tabasin palli õige kohaga, vasak jalg täpne, otse posti ja väravavahi vahelt. Trenner ütles ühe korra tubli ka mulle, je. Sest ma ei lasknud pallil välja minna.
Pärast trenni läksin Playboxi vaatama. VIPisime Hanna-Stina ja Anna-Liisaga esireas. Vapsjee bossid, na. Kõigil ülihea ettevalmistus. Panus oli kõigilt sügavalt huumoril. Aga mina hääletasin Eeriku poolt! Tema ju koguaeg sebis edasi-tagasi seal, hea esineja, naeratas ka lausa. Ülejäänutest meeldis kõige rohekm 11b ja õpetajate esitused. 9b oma oli loomulikult legendaarne. Kaheksandad ka head.
Pärast seda veel statalt ka läbi korra. Appi, kui tegus päev.. Feilisin seal mingi sada korda vähemalt. Alguses tšillisin üksi oma palliga, sest Mihkel mängis mingi persekaid seal. Kui ma niikuinii kõksida ei oska, pole mõtet väga seda mängida. Siis tuli Täpi ka ja lõime nzm peale. Mul löögi tugevus veidi paranenud vist, sain veidi kaugemalt ka pihta. Pall veeres ära kuhugi kaugemale, tõin ära tahtsin õhku visata ja üle puusa lüüa onju, ja siis lõin är,a ilus löök, aga.... ise oli siruli jääl maas. Ai. Mingi aeg tulid Raido ja mingi tüüp veel skeidist sinna. Söötsime nzm. Kui Mihkli sõbud ka ära läksid, siis mängisime kahe palliga sama jama edasi, kõige feilim oligi seee, ma nii koba, haha. Kõksimine=0 tase. Lasin palli mingi kolm korda jala alt läbi, wut.
Cleni labida viisime ka tagasi, je.
Kokku kukkusin jalkas kolm korda vist. Trennis panin endale jala taha ja statal kaks korda - eelmainitud ning siis astusin palli peale kah veel. MV, täna epic fail day..
Mul kutsu 7 aastane nüüd :)

Tipphetk oli ikka see, kui ma mata klassis aknast välja vaatsin ja lumevaba statat nägin. OMK, nagu pisara võttis silma lausa..

Õõh, ma pean "Pilapasknäär"i saama -.-

You Might Also Like

4 kommentaari

CC BY-NC-ND