LXXXVIII

18:48

ehk pointless, totally pointless, lihtsalt üks random masendav postitus


Ma olen jälle inglisekeelele mõtlemisele üle läinud... See on nii tüütu. Tunne on nagu pidevalt hüppaks "Congratulations! You have won 1,000,000,000 $!" pop-upid peas lahti. Ainult, et need on sõnad. Peale inglise keele on seal ka Prantsuse keelt ja Vene keelt. Kokku tuleb suur segadus ja ma ei saa ise millestki aru. FTW!
Mul pole vähimatki aimu ka mida siia kirjutada. Keegi ei loe niikuinii, haha, mina ise ka mitte.
Niisiis, üks masendav postitus tuleb. Ma ei tea, mul on nii igav 24/7. Absoluutselt midagi pole teha, kellelgi huvitavaid ideid pole, nzm õue külmetama ei viitsi. Ja, Täpi, Nortsi veel vähem. Mis seal teha on? Ma võin samahästi kodus Wiiga mängida. Üksi jälle. Ma teen kõike üldse üksi, hallo, mis mul viga on. Täna käisin üksi õues. Jee. Topeltpointless. 100+ plusspunkti teie mõttetusearvele. Haha.
Elu koosneks justkui raha kulutamisest, rahakott on tühi. Sain helmehaldjast sõrmusetoorikud ja muu kraami kätte oma 7 euri eest, nüüd pole enam ideid, mida teha... Hohohoo, it's christmas. WTF, tõesti.
Tegelikult passin ma päevad läbi siin, rikun silmi, vaatan VD, PLL või GG. Yesjou, mingi TV-show addicted. I've seen way tooooooo much gossip girl. Pfft, intriigid. Varsti asun ise mingit võrku punuma ja jään ise kinni. Nagu mingi ämblik. Kes teisele auku kaevab see ise sisse kukub. See peaks Gossipgirli tunnuslause olema hoopis, mage, aga jah.
Täna vaatsin Chloe rolli 30rockis ka ära, wow, what a girl. Bossy. Päris hea iseloom, haha.
Ja siis seda ka, et ma avastaisn, et ma ei vihka enam Mileyyyt ja JB'd. Pointless ju, kedagi vihata, whatever. Hoidku jumal, ärge nüüd arvake, et ma neid jumaldan, haha ei, lihtsalt whatever.
ja nüüd palun 100+ plusspunkti mu mõttetule postitusele, 5+,

you know you don't care, xoxo, me.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND