LXXX

20:24

ehk feilers or not

Woot, eile oli võõrkeelte nädala aktus. Juba esimesel, kus osalema pidin, 6-7 klassi oma sai selgeks, et meie kmhkmh esitused tulevad nõrgemad kui teistel. Kuigi, noh, tegelikult oli ju tore oma klassi esindada, paraleelidel päris oma klassi omadest koosnevaid gruppe ju välja panna polnud. Inglise keele oma tundus palju raskem, ajas rohkem pabinasse, kuid lõppkokkuvõttes tuli Bu-Ra-Ti-No palju hullemini välja. Kusjuures ma pakuks, et kui me seda 6-7klasi aktusel oleks ka saanud teha, siis oleks ehk hiljem lavakramp ära kadunud.
Inglise keele grupiga esitasime siis keeleõppe saate vms. Haarasime ka publiku kaasa, Hello jne ütlema. Kõige pikem ja ka raskem päheõppimisosa jäi minule. Kusjuures tekst polnudki kõige hullem, kõik laused lihtsalt liialt sarnased ja pikad ning järjekorda oli raske meelde jätta. PLUSS veel seee, et sõnadolid selja taga oelmas ning eksimuse korral said kõik aru ju. Igatahes publik läks päris hästi kaasa, pärast kommenteeriti, et oli vist naljakas ja meeldiv olnud. Ei tea, mul jäi küll vastupidine mulje. Ma ei taha küll egotseda, aga ma olen tegelikult veidi uhke enda üle, sest suutsin piisavalt valju häält teha, et mind kuuldaks. Paar klassiõde ka kiitsid mu julgust. Ma ei tea, aga mulle tundus, et teised ei haaranud publikut niipalju kaasa, ei läinud mingi suvaka nina alla, vaadanud otsa talle ja ei hüüdnud Heeeeeeeeeeeeeeey, i would really like to chat but i have to dashh. See viimane lause oligi kõige hullem, tglt küll lihtne, kuid valisin mõlemal korral veidi veidra inimese, kele poole pöörduda. Esimene kord ühe õpetaja ning teisel korral mingi suure punase ninaga poisi. Ülilahe ikka. Teised ei pidanud ringi ka jooksma. Yesyou, kust ma küll selle viimase enesekindluse olen sanud? Meenutan end alati ara ja vaiskena :O
Vene keele esitus feilis täielikult, kõik naersid, eputasid ning sõnad ei tulnud välja. Karl oma olemuse ning buratino ninaga pästis meid välja vm. Ja kostüümid ka.
Teiste klaside esinemised olid kõik super! 5+ kõigile.

Igatahes, tegelikult peaks pigem tänasest kirjutama. Käisime KT/NK Nõmme snowtubemas.
Retk algas vägamõnusa feiliga ikka. SÕitsime rongiga sinna, pidime Hiiul maha minema. Teised passisid madala perrooni uske juures ja EI SAANUD rongistmaha, Mina + Hanna-Stina + Anna-Liisa + Stina-Riin saime maha ja jäime neljakesi perroonile. Meil polnud aimugi, kuhu minna vm. Kiire kõne ja mingi suund teada, hakkasime minema, teel ostsime Hiiu Grillist burksi :P Ja poolel teel saime teised ka kätte :) Jõudsime siis mäe juurde, piime pool tundi passima, vaatasime suusahüppetrenni. Ülivinge. Meid kutsuti ka trenni, kuid noh, ega keegi vedu ei võtnud. Ma tahaks küll minna tegelikult, see oleks üliiiilahe, aga ma julgeks NEVER.
Nii, saime tubed kätte. Ma olin ikka kõige suurem feiler seal. Esiteks lendas mul rajal müts ära, pärast sain kätte, aga nüüd tutt otsast kadunud :( Teiseks feilisin selle-mis-iganes-lifti juures, see nöör tuli pidevalt lahti, hahaha :D Kõige parem oli siis, kui hakkasin just kinnitama,ja see tõmbas kaasa mu, nii, et tube mu jalust niitis, nii et ma täpselt sinna sisse kukkusin, HAHAHA. Noh neljakesi rongi oli ülimõnus, penguinslide oli juuube, sest ma ei näinud tänu kapuutsile mitte midagi -.- Ja noh, see on prettymuch kõik.

Ta-ta for now! xd Näeme homme Bioloogia olümpiaadil? Hahah, ei pärast sessile ka ;)

You Might Also Like

1 kommentaari

CC BY-NC-ND