LXXIX

19:56

ehk HOLY HOLE.

Geeez, ma olen päev otsa värisenud suht, õues on külm, aga miks ma nüüd ikka värisen? Huh?
Mdea, mingi Linzuga käisime väljas hommikul, st kell 1700. Ma sain alles pool üks üles, mul oli überveider unenägu, mingi arvutimängu sarnane. Mingit võimetega nunnud elukad olid ja inimesed jälitasid neid. Ma ei seleta, liiga segane. Igatahes see tekitas täiega Simsi-mängimise tuju. WUT? Ja siis pärast pelasin migni tunnikese seda jumaldusväärset mängu. Soooooooooo awsum.
Siis kõllaski Linzu ja kobisin õue, digikaga. Ühtki X-faktoriga pilti ei saanud, kurb. Külmetasime, ok vb ta mitte nii väga, tunnikese ja siis ronisime hetkeks kaupsi sooja, nägime Stinat. Ma ei viitsinud väga edasi õues olla ja siis siblisime siia, minu juurde. Tulge ka kõik külla, kes teavad, kus ma elan. Kes ei tea, siis otsige mu venna ehitatud lumekindlus üles ;)

Igatahes uueks teemaks oli "Shutter island". Pretty awsum, huh? 9,5 punkti film. Üliülihea lugu. DiCaprio roll meenutas täiega Inceptioni ja loo lõpp meenutas Uninvited'it. Ei üli põnev, mõnus puänt. Tasuks kindlasti ära vaadata, soovitan!!

Tegelikult peaks ma siia Daphnest pikka loo kirjutama, aga ma ei soovi, ei oska ja ei taha. Sorts võ Tänud või ma ei tea.
I'm out, Nipernaadist läbi närima, tšauks.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND