XLVII

22:46

ehk Tere, ma olen SG kunstiõpetaja ja ma ei paranda Mariannil x-i ära -.-

Täna siis peale kooli vanaema juurde, kaevasime tal pöningul moeshow jaoks riideid. Ausõna, mõned asjad on nii normaalsed et ma vaiskelt mõtlen, et ma jätan enda riidekapi need, eriti mu ema vana mantel :D ja sisi mingi lendurimüts, mida ta 3!! aastaselt kandis.. Hahaha, pole ime, et mul kaabud meeldivad, mul emal oli ka kaabu.
Hanna-Stina juures käisin ka, sõitsin mingi rattaga läbi lumsie Saue, seljakotis Wii Fit'i laud (Y) Ja am sain viimaks sele Liptoni kruusi, Pariisi oma, New Yorki tahaks ka :D Ja siis enam niiväga ei feili wii kitarri/trummiga. Ja nüüd vaataks keemia üle :D


Keegi punamütiskest pole näinud?


2 lemmikut sealt varaaidast ;)

You Might Also Like

1 kommentaari

2019 Reading Challenge

2019 Reading Challenge
Mariann has read 21 books toward her goal of 52 books.
hide