XLVI

21:31

ehk Stina-Riin ja Mariann tegid vana pumbaka juurde ~3 meetrise lumememme (Y)

Trennis oli taaskord 4 meid, ma täna väga feililt ei mänginudki, jäin ise trenniga rahule. Üks asi, mida korrata võiks on ikka jalaga korvi löömine. :D
Pärast siis korra koju, siis tšilisin üksi õues mingi aeg. Pidin koju minema, kuna vanemad soovisid, et ma lumepüksid jalga paneks ja mingi nõudepesumasinaga kolistaks. Pärast Stina juurde, tervikale nsm mäest alla veerema, ja peaees hange, siis Aedniku tänaval lumesõda ja peale seda veeretasime nsm lumepalle, mu pall oli mingi üle meetri kõrge, vapsee, siis stina palli lõhkusime ära ja toppisime tükid üksteise otsa ja lumememm valmiski. Hahahaha. Ei tglt jumala lõbus, ma olengi imelik.

Miks mult alati kui ma msni tulen hakaktakse kodutöö vastuseid uurima? KUI ma üldse õpin, siis peale seda kui ma arvutist lahkun.. :D Muidu peaks lugema. 14ndal raamatutähtaeg ja mul 1 ja pool raamatut lugeda. Ja siis õppima peaks ka, kui viitsimist vaid oleks...

You Might Also Like

1 kommentaari

CC BY-NC-ND