XLI

13:40

ehk Luba mind sisse

Let Me In nähtud. SPRRRRRRR! Parem, kui LTROI, 1) Chloe ja 2) noh, lihtsalt oli. Olen kindel, et paljud ei nõustu minu arvamusega, aga nojaa.

"Let Me In"
USA 2010
draama, õudus
Matt Reeves
CHLOE MORETZ, Kodi Smit-McPhee
10/10
Koolis tagakiusatud poisi Oweni naabriks kolib salapärane tüdruk, kes käib talvel paljajalu õues. Poiss näeb tüdrukut õhtuti õues, ta tahaks temaga sõbraks saada kuid tüdruk ütleb: "Me ei saa sõbrad olla." Paar õhtut hiljem näeb tüdruk, et poisi põsel on plaaster. Üks tema klassikaaslane on eriti julm, ning kiusab Owenit, kuidas aga saab. Tüdruk ütleb Owenile, et too hakkaku vastu, löögu niikõvasti kui suudab ja kui se ei aita, siis veel tugevamini. Ta lubab veel, et kui Owen ise hakkama ei saa, siis aitab teda.
Samal ajal hakkavad linnakeses kaduma inimesed, leitakse ühe Oweni kooli vilistlase laip ning kästakse kõigil, kes midagi kahtlast on näinud, sellest kohe teatada. Owenile tundub tüdruku, Abbyga ühes korteris elav mees kahtlasena, kuid arg nagu ta on, ta vaikib.
Owen läheb klassiga kelgutama. Kiusajad on kohe platsis ja lubavad ta jääauku lükata. Owen hakav vastu ning virutab põhilisele norijale metallteibaga vastu pead, nii et poisi kõrv pooleks läheb. Õpetaja näeb seda ning hakkab nende poole tulema, kui kuuleb karjumist. Lapsed on leidnud külmunud laiba.
Owenil veab ning teda ei visata koolist välja, ta hakab ka Abbyga paremini läbi saama, kuni selgub, et tüdruk!? on 12 olnud väga pikka aega...

Chloe nägi vampiirina nii vaimustav välja. "What if i'm not a girl?" HAHAHAHA.
Geograafia olümpiaad ka seljataga, tundus lihtne, ei tea, mis sai.
Kohekohe Jossu sünnale, tunni aja pärast, praegu Home alone (Y)
Seda ka et, jumala lahe on vaadata, kui koolis sõrmus kolmandalt trepist alla veereb, niimoodi hüpates ja siis kukub esimesele ka veel.


You know i <3 data-blogger-escaped-:d="" data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-chloe="" data-blogger-escaped-moretz.="">Londonis miuMiu poe avamisel, Chloe, JessicaAlba ja EmmaRoberts.
BonnieWrightiga ka pilte. Emma on lühike :D

You Might Also Like

3 kommentaari

  1. sa pead nägema originaali!!! mitte mingit remake=)

    VastaKustuta
  2. iou ma olen mammu ja jumala eest ei maini daphne nime :) mitte kuskil ...

    VastaKustuta
  3. Ma olen originaali näinud :)

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND