XXVII

21:34

ehk hayhay Eesti jalgpall

Mariann saabus koju. :D Eesti ei oska Liechensteiniga mängida... Mingidelle kõvadele vendadele nagu Serbia võime ära teha aga sellistele nagu Liechenstein ei või. :D :D Noh, vähemalt ei saanud pähe. Ma olen ju optimist, aga see oli tõesti üsna halb mäng. Kakas asja jäid meelde, kuidas eestlased pidevalt pali kaotasid ja kuidas Liechensteinlased pikali olid. Tõsiselt ka, iga viie minuti jooksul oli üks neist siruli maas. Kink ei mänginud hästi täna, eestlastest parim oli Vassiljev vist. Vähemalt minu arvates oli nii. Post ei meeldi mulle endiselt. Väga tubli oli Siim Luts, kellel oli esimene kord A-koondise ridades mängida!!
Karmast rääkides, siis Jossul ei olnud absoluutselt edupäev täna.. :D Ja mina ei saanud vennale seda lego-vampiiri, keda ma triipkoodi abil otsima pidin. Hahaha, kindlalt täase päeva tobedaim tegu, mingisuguste kilepakendite pealt triipkoode pabertrükil olevatega võrrelda (Y)
Pühapäeval perekondlikult kinno, Potterit vaatama. Jälle olen mina see, kes mingi megahilja seda vaatama läheb, noh :D Aga mul nii 10 piletit ostetud ja kinofänn jälle :) Järgmisena kavas Let Me In, seekord kinno ikka, mitte nagu Kick-Assiga. Chloet tuleb ikkagi kinolinal näha :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND