XXI

23:05

ehk ajapuudus

hjellow, O.w
viimase paari nädala õhtud on statal veedetud. kusjuures ma ütleks et esimestel kordadel läks mul paremini, aga noh täna polnud alguses plaanis sinna minna, ilma puutsadeta pole ka just kõige parem mängida. iga korraga veendun ühe rohkem ka selles, et poistega mängimine on poole huvitavam kui tüdrukutega. kuigi noh ainukese tüdrukuna on veel veidi veider mängida. kedagi üle mängida on nii mõnus tunne, eriti esimestel kordadel, siis alahinnati ka veel :D ootan juba järgmist õhtut, jalgpall on hetkel üsna suur osa minu ideaalsest päevaplaanist.
külmus on mul kontidesse pugenud. kodus, koolis, õues igalpool tunnen et mul on külm. täna hommikul oli veel eriti, käisin topeltpusa, topeltsokkidega kodus ringi, paks fliistekk ka veel ümber. õues kolm paari kindaid, ja näpud endiselt külmast kanged. absuurdne on nagu eelmisel talvel, kui -20ga igapäev 5 paari kindaid käes oli.
hinded on okei, veerandi peale 4 nelja - matas 2, bios ja keemias. kusjuures ma olin suht ainus kes sellest keemia kt-st aru sai. töö ajal oli migni 6 kirja süles jälle -.- ahjaa esta kt sain viie, pole ka ime, proovikt's ainus kes viie sai ju ..
kõige nõmedam on prageu, et ma raamatute ja fotograafia jaoks üldse aaega ei leia. kaks mu kirge on tükk aega unaruses olnud. photoshoppi ei saa ka kasutada, arvuti aeglane jälle.

"Nõid"
Surematu Nicholas Flameli saladused "3"
õöõööä?.09-17.10.10
Michael Scott
424 lk
8/10

Legendikaksikute Sophie ja Joshi seiklused jätkuvad Londonis, kus on rohkem maagilisi elukaid kui mujal maailmas ja seega on neil veelgi ohtlikum, kuid Londonis on ainus isik, kes suudaks neile õpetada veemaagiat, hull surematu kuningas Gilgameš. Neid aitavad saratseenide rüütel Palamedes ning William Shakespeare isiklikult. Tegemist tuleb teha aga sellise ohtliku tegelasega nagu arhont Ceremunnos, Metsiku Jahi juht. Neil õnnestub see suurepäraselt tänu vastõpitud veemaagiale ning nad reisivad Stonehenge'is asuva jõujoone abil tagasi Ameerikasse. Jõujoontega ei lähe nii hästi aga Jeanne'il ja Scatty'l, kes saavad Pariisist küll Ameerikasse, kuid paraku miljon aastat valesse aega.
Perenelle on endiselt Alcatrazil ja ka temal tuleb näha vaeva enda elus püsimiseks, sest Mustad Ülikud tahavad iga hinna eest temast lahti saada, kuid nõid suudab kõik - sfinksi, nerefiidid, varesejumalanna, Billy the Kid'i ja Niccolo Machiavelli üle kavaldada ning saarelt põgeneda.

"The Runaways"
2010
biograafia, draama
Floria Sigismondi
Kristen Stewart, Dakota Fanning
9/10

EI! Ma ei vaadanud näitlejate pärast seda. Ma vaatasin, kuna mulle jäi kick-assis üks Joan Jetti laul silma.
Aga noh, pmst räägib see esimese tüdrukute rock-bändi eluloo, Cherie Currie silmade läbi. Alguses on eriti rõhutatud tema noorust, 16-aastaselt on ta tänu bändile maailmakuulus. Lõpuks ei pea närvide enam vastu ning ta tahab tagasi oma pere juurde. Mul jäi mulje, et Cherie oli enamuse bändis oldud ajast pilves, narkoteema oli küll sügavalt sees filmis. Mulle isegi sümpatiseeris Dakota tegelaskuju, midagi temast meenutas mulle kedagi. Manedžer oli küll jube neil, ei hoolinud neist eriti, oli omakasu peal väljas. Ta sai kohe aru, kui Joan talle oma soovist tüdrukutebänd teha aru, et see lööks laineid ja nad lõidki läbi.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND