XIII

21:07

ehk suremisvaba

Niisiis, MA OLEN ELUS.
Ja ma sain enda arvates palju lihtsam kirjanditeema "Kodumaa sümbolid" ;)
Dessandist räägiks ööaardest, mis siis kõige mõnusam asi oli üldse :D :D
Algas, nii et me grillisime Alice vorste. Märt tuli just ööaarde juurest ja küsis, et miks me ei otsi. Ma vastasin umbes midagi, et me alaealised ja meil pole täiskasvanut kaasas ja gepsu pole. Ta andis oma loa meile minekuks ja gepsu saime ka. Läksimegi kolmekesi - mina, alice, kirke. Värava leidsime kergelt. Edasi siis üle aukudega välja, keegi auku ei kukkunud, meid hoiatati eelnevalt õnneks :) Järgmiste koordinaatidega läks kergelt, aga suutsime kuhugi D - C - B vahel taskulambi äa kaotada ning selle leidmiseks läks pool tundi. Järgmises punktis - uksekellaga läks väga lihtsalt. Õunapuu all mtammusime kaua, põhjuseks see, et õiget õuna me ei näinudki, meie teooria oli, et tuleb jäluitadahoopis lindude pesakaste, üks oli väga-väga suur. Meie lahenduskäik - olgugi et vale juhtis meid ikkagi täpselt pardini välja. Seal kulus päris kaua, kuna olime kõik lühikesed, pardini ei küündinud. Silmasime ühte linnu pesakasti veel, selle jurest leidsime õnge. Nii, et saime parti õngega püüda :D Kirke kummikud ja alice'i julgus aitasid ka tublisti. Noh ja edasi siis aarde juurde, me olime vist viimased logijad, alles oli jäänud vaid 4 purki õlut ja 1 siider. viimase panime pihta, sch!! :D

You Might Also Like

6 kommentaari

  1. hahahahahhahahahhaha, minepekki kui hea, hahahahaha, me PEAME kordama :D ! definitely :D !!
    sa kirjutasid liigavähe, hahah :D , mu sardellid ju kukkusid maha koguaeg :D , siis kirke müsteeriline kadumine :D, siis suutsime 'taskulambi' ära kaotada, issand, missuguses hüsteerias ma olin, tsiiisus, miuke kobakäpp ma olen :D. mu julgus omas ära, aga need kirke kummikud olid kuradi väiksed :D ja vesi oli NIIIIIIII külm kahh, ma ju kätega solberdasin seal :D:D:D . see õõng oli niihea, hahahha :D ! sa mingi üritasid hirmsasti selle õngega seda parti kätte saada, hahahahah :D . no ja siis kõigepealt me logiraamatut ju ei leidnudki :D ,siis mingi andrea ema aitas meid sellega ;) (lucky us) ja siis läksime tagasi :D ja logisime ära, ja siis läksime sinna sauna .. paavo : täis olete vä ? me (jumala õnnelikult ) : EIIIIII! :D paavo : aga pooltäis ? me : eiiiii , ja sellele järgnes jõhkralt massiivne naer :D ja siis seal mereääres veel , ufod olid ja :D .. me mängisime (pigem sina) tulejumal SID'i kaah, saime lõkke :D .. jnejnejnejnejne, superlahe oli ikka :D:D::D:D:D:D:D::D:D:D !

    VastaKustuta
  2. OHJAAAA! kordame, otseloomulikult. Kordame kõike, grillime vorste (mullakastmes), kaotame taskulampe, kirket, logiraamatut. Oijaa, suvi võiks olla.. GEOJAAN! tuleb super, eks, eks :)

    VastaKustuta
  3. Hahahaha, ma ei saaa mõelda sellele, ma lihtsalt kodus, lampi üksi naeran :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    MUIDUGI TULEB PALJUPALJUPALJU PAREEEEEEM :D !

    VastaKustuta
  4. Ma ka vaikselt itsitan siin oma fliistekki sisse, kõbemini ei saaa, muidu aetkase arvutist ära :D Tuleb-Tuleb, me suuremad, julgemad, pealegi see on Eesti. OHGOD, kuidas ootan :)

    VastaKustuta
  5. ma mingi kõvahäälega lasen üle oma korteri :D , no pole ka ime, kui öösel üksi kodus olla lastakse vahest ;) !:D:D:D .
    JULGEMAD :D ? VEEEEEL JULGEMAD :D ? issandissand, mis me siis korda saadame :D ?? haha, ma niiiiiiioootan juba, täitsalõpp, ma jäängi oootamaaaaaaaaaaaaaaa :D ma ei suuuudaaaa . goooshh :D

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND