IX

19:59

ehk wii

yippiih. ma olen mingis kahtlases koduarestis -.- t2na linzu synnip2eva pidu siis 6eldi ka et 7st pean kodus olema. uus ekool on endiselt n6me, eriti wiiga vaadates. ja arvutis ma eriti enam pole.. muide aroonijaid on koos 6untega megahea syya ;)

"neelatud"
simon holt
06.09-10.09
206lk
4/10

6udukate f2nn reggie aka regina leiab raamatupoes t66tades yhest kastist kellegi vana p2eviku pealkirjaga "neelatud". ta peab seda j2rjekordseks fiktiivseks romaaniks ning v6tab koju kaasa et 6htul vennale, kellele ta on nagu ema eest ette lugeda. paraku on aga k6ik raamatus kirjeldatu ka p2riselt toimunud. reggiele saab selgeks et meie maailm on koletistest pungil, iial ei v6i teada kes sinu s6pruskonnast, koolist v6i naabritest neeljaks v6ib osutada.
kahja66l saavad need eespool mainitud olevused varastada hirmunud inimese hinge ja ise selle asemele asuda. paraku juhtub see hirmus 6nnetus ka reggie venna henryga. algab v6idujooks ajaga et reggie suudaks oma s6bra aaroni ning raamatukaupluse omaniku ebeni abiga poisi hinge tema kartustest koosnevast hirmuilmast tagasi tuua enne kui on liiga hilja..

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND