LVII ehk kole armastus

13:24

Colleen Hoover on tuttav autor, sest eelmisel aasal sai loetud "Hopeless". "Ugly Love" on väga intrigeeriv pealkiri ning mind huvitas väga, milline lugu selle taga peitub. Raamatus on keeruline armusuhe, palju seksi, segadust ja minevikusaladusi. 
Õena töötav ja samal ajal ka ülikoolis õppiv Tate kolib oma piloodist venna juurde. Naise saabumise õhtul leiab ta korteriukse najalt purjus mehe, kes, nagu hiljem selgub, on venna töökaaslane, hea sõber ning naaber Miles. Esialgne mulje on neiul temast seega üpriski negatiivne, kuid see muutub pea, sest müstiline ja seksikas piloot lausa tõmbab Tate'i ligi. Suhet ei taha aga kumbki noortest ning nii otsustatakse tunneteta seksi, "friends with benefits" kasuks. Miles paneb paika kaks reeglit: Tate ei tohi küsida tema mineviku kohta ega loota midagi tulevikult. Tema minevikus on midagi, mis ei lase mehel elu nautida ega uuesti armuda. Naine arvab esiti, et saab nendega hakkama, kuigi tegelikult tahaks ta mõlemat murda.

"Ugly Love" on naistekas ning täielikult meelelahutuslik lugemine, suur osa sellest on seksistseenid, kuid on ka palju kurbust ja süngust. Pealkirigi ütleb, et armastus ei ole alati ilus, vaid vahel ka inetu. Raamat läks üsna ühe jutiga, kuna väga keskenduma ei pidanud, lisaks oli tempo hoogne ja haarav, igav ei hakanud. 

Ajaviiteks soovitan, mulle sobis ning kindlasti loen autorilt midagi veel. Järjest samasuguseid raamatuid lugeda mulle siiski ei meeldiks.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND