CDLXXX

11:42

postiga tulid näidised


Ühel ilusal juulihommikul ootas mind siis selline pakike postkastis. Facebookis sai märkida, et tahad testereid ja saadetigi. Kuna ma hetkel uue näokreemiotsinguil, sest mu armas Yves Rocheri oma hakkab otsa saama ning viimases kataloogis seda soodushinnaga tellida ei saanud (täishind on 16.90€ kui õigesti mäletan).


Pakikest lahti voltides vaatas vastu kaks testerit. Sinine on siis normaalsele nahale ja roheline kombineeritud ja rasusele nahale. Ma pole veel siiamaani päris selgeks saanud, mis nahatüübi alla kuulun. Vahel, kuigi pigem harva, on ta kuiv, teinekord kisub otsaeest ja ninapealt kiiresti läikima. Neid kahte proovinud, otsustasin, et paremini sobis roheline kreemike.


Esimesena proovisin ka rohelist testrit. Kaasas olev leheke kuulutas, et see on mõeldud kombineeritud ja rasusele nahale. Salanipiks on rohelise tee ekstrakt. Juua mulle küll rohelist teed meeldib, nagu ka paar postitust allpool näha on, nüüd siis sain näha, mis ta nahale määrides teeb.
Tekstuur - Leht kirjeldab seda kui matistavat ja värskendavat. Pildilt küll hästi näha pole, aga tegu on hästi õhulise kreemiga. Lähedalt uurides on näha ka pisikesi õhumullikesi, mis selle loovad. Nahale määrides jääb õhuke ja imendub kiiresti.
Värv - Erinevalt enamikest näokreemidest, mida proovinud olen, ei ole see valge, vaid õrna roheka varjundiga.
Lõhn - Ma olen erakordselt halb lõhnade kirjeldaja, aga proovin ikka. Aroom on meeldiv, mitte selline raske nagu lõhnaõlidel, vaid kerge ja suviselt värske. Meenutab mulle veidi mingit lillelõhna.
Toime - Peale Peterburi reisi olid mu põsesarnadele ilmunud väikesed punnikesed. Need ei olnud sellised punetavad, vaid lihtsalt veidi nahapinnast kõrgemale ulatuvad mügarikud. Hommikul kreemitasin nägu selle kreemiga ja õhtul olid mu põsed palju siledamad. Ei oska nüüd öelda, kas see on kreemist või millestki muust. Värske tunne oli hommikul küll ning nahk tundus veidi matim ka.


Eile leidsin aega ka sinise testri proovimiseks, mis on siis normaalsele nahale mõeldud. Pilt on veidi halb, mul oli kiire ja käsi oli kreemine ja kaamerat oli halb hoida, aga ikka parem, kui mitte midagi, eks :) Pakendil lubatakse samuti värskust, mida annab india lootose ekstrakt.
Tekstuur - Lubatakse pehmet ja siidist, tekstuuril väga rohelisega vahet minu meelest pole. Võib-olla veidi paksem on, aga samasugune õhkõrn vaht, mida hea nahale määrida.
Värv - Ootasin juba ette, et ilmselt on sel kreemil sinine varjund ja nii ongi. Läheb mu tapeediga ilusti kokku.
Lõhn - Sinise kreemi lõhn on rohelisest veidi intensiivsem, aga mulle meeldis see rohkem. Ta on samuti kerge ja värske, suvine lõhn. Võrreldes rohelisega tundub ta kuidagi ühtlasem, nagu roheline oleks lõhnade segu ja sinine üks kindel lõhn.
Toime - Ma ei tea, kas ma suutsin teda hommikul kiiruga liiga paksu kihi määrida või oli asi ilmas, aga kuigi alguses olin kreemist täiesti vaimustuses, siis kolm tundi linnas olles hakkas mu nägu hirmsasti higistama. Palavaid ilmasid on varemgi olnud, olen käinud 30kraadises Itaalias ja Prantsusmaal, aga seda, et mul suured piisad niisama otsaeest alla voolaks pole küll varem juhtunud, ainult trennis. Vähemalt niisutamisega probleeme kreemil ilmselgelt pole. Pakun, et kui ilmad jahedamaks lähevad, siis sobiks ta mulle ideaalselt.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND