CDLXVII

01:19

ehk jaanidel 20:00 tuttu ära

ei lubanud pilti teha




sest mul polnud jalkaasju kaasas



põhiline palli peale hüpata


Sprite'i uus reklaaminägu

Olin paar päeva musi juures. Õigemini ühe öö olin seal, siis sõitsime tema sugulaste juurde Raplamaale. Ise ta vingus, aga lõpuks ikka läksime kaasa. Käisime Kehtna jaanitulel, kus algul küll tundus, et kuhu me nüüd sattunud. Natuke olime seal. Võtsime õnneloosi, lootsime maasikaid täis topse saada, aga mina sain t-särgi, Carl pitsi, ta õde šašlõki ja Jossu kleepsud. Veidi külmetasin ka, kuna polnud riiete kaasavõtmisel arvestanud, et jään kauemaks kodust ära või et kavatsen õhtul õue minna. Järgmine hommik oli kohe nohu platsis. Kui tuli juba natuke aega põlenud oli, liikusime edasi tallu. Seal oli juba väga vahva. Tegime enda lõkke, saime võileibu, mängisime Jossuga, vaatasime jalkat, käisime saunas, grillisime, jõime teed, sõime arbuusi, lobisesime niisama. Mõnus õhtu oli :)
Hommikul Carl ehmatas mu juba mingi 9 aeg üles. Õnneks sain veel natuke edasi magada. Seejärel hüüti meid pannkooke sööma. Kinnitasime kõhtu, korjasime kummeliõisi, pakkisime asjad ja sõitsime edasi Carli vanavanemate juurde Lihulasse. Olime siis tund-paar seal. Saime kooki ja veel teed, nägin pisikesest Carlist pilte ja puhusime seal ka juttu. Tagasiteele saime igasugust head-paremat kaasa. Autosõit oli nüüd päris väsitav. Öö oli lühikeseks jäänud ja sõba silmale lasta ei lubatud. Kell viis jõudsime tagasi, ootasime söögi ära ja siis juhtuski nii, et jaaniöö trilli-tralli asemel läksime kell kaheksa hoopis voodisse magama. Ärkasin kell 11 korra üles ja avastasin, et kogu maja magab. Akna taga oli taoline udu nagu õudusfilmis "Silent Hill".
Hommikul sai seekord une täis magada. Kui Carl ka silmad lahti ja jalad alla sai, nosisime paar võileiba ja siis hakkasime end Laagri staadionile minekuks sättima. See venis päris pikapeale, kuna noorhärra otsustas, et peseb enne oma putsad puhtaks. Mängisime siis niikaua Jossuga tabis. Uus sõltuvust tekitav mäng on "Hungry Shark Evolution". Soovitan! Oled seal hai, kes peab eluspüsimiseks koguaeg sööma. Kogud leveleid, iga 10 tagant saad tugevama hai, kellel rohkem saaki on. Mängus on suur avastamist ootav kaart ja ka missioone ja värke. Oleks mul vaid telefon, mis mänge välja veaks või poleks ma tabi kutuks teinud.
Igatahes kui Carl oma jalanõud nühitud said võtsime rattad ja sõitsime Laagrisse. Käisime poest läbi, võtsime juua ja jätsid ja siis vurasime statale. Musi ässas oma putsadega ja mina ainult feilisin. Seetõttu haarasin ühel hetkel kotist kaamera ja klõpsutasin, kui Carl ja Jossu lollitasid nagu tavaliselt.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND