CDLXIII

12:02

ehk mata done


sain eksami puhul jäätisetordi


soovitan!


Eksam ise oli meh, esimene osa oli nii lihtne, teises olid paar raskemat ülesannet. Üllatas, et trigonomeetria lihtsustamist, mis mulle meeldib, ei olnudki sees. Seevastu oli mingi nõme puutuja võrrand.
Peale mitut tundi matemaatikat tuleb end millegi heaga premeerida. Seega suundusin peale Reaalkoolist välja astumist trollile ja Rocca. Ootasin Carli ära ja läksime sööma. Kõtu täissaamiseks valisime Chopsticksi. Mina tellisin kevadrullid, Carl magusapu kana ja tšilliga nuudlid. Kuna teravust oli parajalt, siis pool tema portsust rändas karbikesega meiega pärast koju kaasa.
Paras poodlemine sai alata! Lahkusime mõlemad mitme kotikesega. Kahe nädala pärast ootab mind Bulgaaria ning mul riided olemas. Minu raha kulus 2 topi, 1 nabasärgi, 1 alussärgi, 1 kõrge pihaga teksaste, mis on eemaldatavate traksidega pealekauba (2-in-1 !), 1 retuuside ja 2 paari sokkide peale. Kui ma endale fotograafi leian, siis äkki näete seljas ka neid esemeid mul kunagi. Carl sai ka mõned uued hilbud endale ja ka oma väikesele vennakesele.
Roccast suundusin Carli juurde ja jäin ka ööseks sinna. Kuna eksamil käisin seelikuga, siis ajasin kohe uued riided selga ja pidin nendega terve nädalavahetuse üle elama, sest Sauele sain alles pühapäeva õhtul. Korraks käisin küll reedel ka seal, et mänguvorm tuua. Laupäeva õhtupoolikul oli meil nimelt Expert liiga mäng Tammekaga. Üllatavalt kombel sain isegi ~60 min mängida, kuna meil praegu päris halb seis, pool võistkonda vigastatud. Kuigi esmapilgul tundus, et ilm on mängimiseks kohutav, siis pingil oli juba varjus päris mõnus ja väljakul ka leitsaku kätte surra ei tahtnud nagu Põlvas. Kaotasime kahjuks seisuga 4:0.
Mängule sõitsin Carli juurest rattaga. Tagasi väntamine oli suhteliselt mõnus. Enam polnud nii palav kui päeval, mil garaaži aitasime korrastada ja aias veesõda tegime. Carl tuli vastu ka ja ootas tünnisauna minek. Vesi oli veel pühapäeva hommikulgi soe, aga siis jälgisin pigem kuidas Carl ja Jossu sulistasid. Tegime veel süüa, väikese lõunauinaku ja õhtuks pannkooke. Seejärel mängisime laste Aliast. See oli paras naermine. Mina seletamas ajalehte: "Kust sa uudiseid loed?" Jossu: "Tahvelarvutist" Mina:" See on paberist", Jossu: "Paber." jnejnejne. Äkki oligi kojumineku aeg käes :(
Tore nädalavahetus oli :)

Esmaspäeval koristasin oma tuba ning õhtul käisime Eesti-Gibraltari mängu vaatamas. Nagu targemad on öelnud, oleks pidanud Oper oma lahkumismängu aasta või kaks tagasi ära pidama, praegu oli nukker vaadata, kuidas aeg oma töö teeb. Väravast jäi tal niii-niiii napilt puudu. Muidu oli vahva noori poisse vaadata. Igaüks tahtis särada, triblamisoskusi ikka demonstreeriti. Samas oli mäng ka veidi aeglane, pall käis pidevalt mööda kaitseliini äärest äärde. Vahepeal jäädi seal suisa magama ning anti Gibraltarile suurepäraseid võimalusi. Esimesi ei suutnud nad küll realiseerida, kuid Eesti õnn ei kestnud igavesti ning lõpuks löödi üks ära ka. Vastaste värava alla jõudnud sinisärkid ei tahtnud kuidagi peale kõmutada. Üks hetk oli küll selline, et söödeti ja söödeti ja söödeti, et teisel ikka parem lüüa, aga lõpuks kaotati hoopis pall ära.
Me armastame Operit!

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND