CDXXXVIII

15:19


Jee, jälle tuli Yves Rocheri pakk. Eelmine kord tellitud šampoon ja palsam on kohe-kohe otsas. Seekord oli palju 2-ühe-hinnaga-pakkumisi, seega sain mitme kuu tagavara juuksehooldusvahendeid. Samuti oli hädasti vaja näokreemi.
Botanical Hair Care Nutri-Repair Conditioner on siis taastav palsam, mille ka eelmine kord soetasin ja mis mulle hirmsalt meeldima hakkas. Sellel on ääretult mõnus mahe lõhn, selline veidi pähkline. Ma ei oska seda aroomi paremini kirjeldada, ilmselt on see jojoba oma. Igatahes see palsam teeb juuksed läikivaks ja siidpehmeks. S o o v i t a n! Samast sarjast on võimalik tellida ka šampooni ja juuksemaski, aga kuna tegu on eriti kuivadele ja takustele juustele mõeldud tootega ning mu juuksed tegelikult sellised pole, siis eelistan teisi šampoone.
Eelmine kord tellisin saialille šampooni, mis lubas juuksed läikima panna. Seekord sama toodet tellimislehel polnud, seega valisin volüümi lisava kassinaeri (mallow) šampooni Botanical Hair Care Volumising Shampoo. Kes ei tea (nagu mina ise), siis lill ise näeb välja selline:

Ma pole kunagi seda konkreetset lille nuustanud, aga julgen oletada, et ju selle lõhn šampoonil on, sest lilleline see aroom on tõesti :) Varsti ehk saate selle ning eelmise šampooni võrdluse.

Yves Rocher'i ühed ehk tuntuimad tooted on nende dušigeelid. Seekord valisin kaks, mida mul varem olnud pole. Kui eelmine kord soetatud pesuvahendid üllatasid väga positiivselt oma lõhnadega, siis seekord pettusin veidi. Valisin Mehhiko laimi ja Guatemaala makadeemiapähkli. Mul oli kevadel äärmiselt mõnusa sidruni lõhnaga šampoon ja palsam ning ootasin nüüd sama värskendavad tsitrusearoomi, aga nagu Carl ütles, siis see laimilõhn on pigem nagu männiokkad. Kasutan ta kindlasti ära, aga uuesti ei telli. Makadeemiapähkli suhtes olid mul kõrged ootused Nivea huulepalsami tõttu, aga vanillilõhna puudumisel on pähklilõhn selline liköörine. Seda telliks veel, sest lõhn on tegelikult hea.
Te ehk ei pannud tähele, aga dušigeelide kujundus on veidi muutunud. Pudelite kuju on klassikaline, aga kleeps peal on veidi erinev. Parim uuendus on aga kork, mis nüüd kergemini avaneb

Sébo Végétal Zero Blemish Gel Cream ehk mu uus näokreem on küll võrratu tellimus. Valisin mitme näokreemi vahel, sest Yves Rocher'il oli neid ikka pirakas valik. See toode oli välja reklaamitud kui uus ja nii ta mu tellimislehele maanduski. Kreem lubab näonahka ühtlustada, peale esimest kasutuskorda ma veel öelda ei oska, kas ta seda teeb, aga värskendava tunde annab näonahale küll. Geeli saladuseks on puhastav Baikali pulber, mis see on, ei oska ma öelda. Toote lõhn on ka mõnus värske.
Kreem ise on nunnus kergelt ümaras klaastotsikus, keeratava rohelise plastmasskorgiga, mille külgedele Yves Rocher on sisse lõigatud. See on parajalt praktiline, sest nii ei libise sõrmed korki keerates.

Lisatootena tuli kaasa 3 Detoxifying Teas Perfecting Toning Lotion toniseeriv näovesi. Mul oli kunagi sama sarja mingi muu näovesi, rohekamat tooni. Mõlemad lõhnavad nagu muru või hein. Kuna hetkel kasutan Lumene näovett, siis seda veel proovinud ei ole.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND