CDXLVIII

17:01

ehk gaglife








Ma otsustasin, et kirjutan koolis ööbimisest ja sellele järgnenud tutipäevast eraldi :)
Seetõttu nii, kuna ilusam on, kui erinevad pildid erinevates postitustes.

Kolmapäeval käisin õhtul Maximas süüa ostmas ja siis rongile. Mu kaasavõetud spordikotis oli pmst terve elu sees - madrats, magamiskott, hunnik riideid, Dixit, matakaustik, kaamera, kaisuloom, seljakott, söök, meigitarbed jne. Rongis istusime Kätuga koos, tal oli lihtsalt kolm kotti. Laagris ühines meiega veel Kristi oma hiiglasuurte madratsitega, siis ennast enam nii tobedalt ei tundnud.
Baltas tulime siis rongilt maha, ootasime veits Karolit & Grethet. Siis vedasin kuidagi oma raske koti kooli. Meie klassi päralt oli kollane saal ehk kõige viisakama välimuse ja siledama põrandaga ruum. suht vähe inimesi oli kohale jõudnud või õigemini, kotte oli küll saalis, aga omanikud olid linna peale uitama läinud.
Veidi aega hiljem läksime Grethega suurde saali palli mängima. Alguses kõksisime niisama väike jalgpalliga, pärast saabus poistekomando ja siis tegime mängu ka. Särgitud vs särgid. Ise olid särkides :)
Pärast seda läksime tagasi oma ruumi maha jahtuma. Seal toimus jalka vaatamine. Kui pulss normaalseks läks, siis suundusime tühja klassiruumi Dixitit mängima. Ma läksin juhtima nagu tavaliselt ja siis panid pooled mööda nagu tavaliselt.
Pärast lauamängu läksime tagasi alla kollasesse saali filmi vaatama. Selleks ajaks olin ma juba peaaegu kustunud ja seetõttu väga filmi jälgida ei suutnud.
Vaatasime Elisabethi soovitusel filmi "A Clockwork Orange". See rääkis siis üsna utopistlikust ühiskonnast, täpsemalt ühest noormehest, kes kuulus ühte vägivaldsesse rühmitusse, mis ringi huligaanitses, inimesi peksis ja vägistas. Teised 3 tõmbasid oma juhile koti pähe ja ta saadeti vangi. Kuna ta tahtis varem vabaneda, siis lubas ta enda peal katsetada uutmoodi teraapiat. Ja siis juhtus veel igasugu asju.
Hull väsimus oli peal, mitu korda panin pea põlvedele, aga see polnud piisavalt mugav asend ja päris tuttu ei jäänud. Kolme aeg sai see film läbi, siis pakkisin madratsi ja magamiskoti lahti ja pugesin põhku. Kolm tundi sai magada, aga mis peale ärkamist sai, sellest tuleb järgmine postitus. :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND