CDL

23:07

ehk lõpp juba paistab :'(




kui enamik kandsid musta, valget või muud neutraalset tooni, siis ma olin erkrohelises

Oma Kristiga
Karitikesega :)
food, mu telo kaamera kvaliteet on ilmselgelt parim
   
Eile oli siis viimane koolipäev. Edasi ainult konsultatsioonid ja eksamid ja lõpetamine. Kohale pole see veel jõudnudki, seega pisaraid ei valanud.
11ks kooli, vahetasime väikestega šokolaadi kaardi vastu. Minu käe otsas oli hästi numps 1.a klassi poisinublu. Kõndisime üle terassi Mederi saali, laulsime koolihümni, kuulasime luuletusi-laule-kõnesid ja seejärel löödi meile kella ja me hakkasime jooksma. Kuna GAG on nii suur, võttis klasside läbi käimine pool tunnikest. Teekonda saatis lõbus laul. Alustasime garderoobidest, siis söökla, väikeste maja, suur maja ja viimaks võimlamaja. Suures saalis oli meile kaetud armas laud, saime šampust, kringlit, maasikaid, apelsini.
Peale seda armast einet läksime õue pilte tegema ja siis koos klassijuhatajaga F-hoonesse sööma. Tellisime pudeli valget veini ja jõime seda neljakesi. See oli hästi huvitav vein, sest teda oli 1 liiter ja pudel oli plastikust. Kõrvale võtsid Grethe, Karoli ja Ronald bruschettade valiku, sain igalt ühelt ühe endale. Kõik olid ülihead, eriti paprika ja kitsejuustu oma. Nad võtsid veel põhiroa, aga ma võtsin ainult magustoidu. Ei kahetse ka, sest kringel oli juba enne kõhus ja bruschettad ning creme brulee vaarikasorbeti ja maasikatega täitsid selle osa, mis veel tühi oli. 
Kokku läks mul 10,65€ 

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND