CCCXXXV

22:54



Saime siis lohutusauhinnana kuldlõikelt kaks Sohvy õuna kehavõiet. Ise polnud ma sellisest Eesti firmast varem kuulnudki. Koduleht on neil selline. Ringi uudistades sain siis teada, et tegu on 100€ looduslike toodetega. Samuti, et nad valmistavad kõik tooted täiesti ise, ei kasuta kreemibaase.


150ml kehavõide totsik võitis kohe mu südame. Niinunnu ümar ja heleroosa. Ääretult tüdrukulik. Ka kehavõie ise andis positiivse emotsiooni. Sellel on tõesti õuna lõhn. Mitte selline keemiline lõhn nagu harjunud kaubanduses kohtama vaid ehe ning mahe looduslik lõhn. Nagu oleks just terve posu õunu koorinud, nii et kerge puuviljaaroom õhku jääb. Mida rohkem ma seda nuusutan, seda õunasemaks ta muutub. Toon on ka selline heleroheline nagu osade õunade viljaliha. Suu hakkab kohe vett jooksma, sest eriti mahlaste õunte isu tuleb...
Tekstuur on tootel ka ääretult huvitav. Selline hästi õhuline.Kui võiet totsikust võtta, siis on kuulda õhumullide õrna praksumist.



Minu jaoks ainuke negatiivne tõsiasi on see, et just eelmisel nädalal ostsin The Body Shopist papaia kehavõide ja nüüd peab peale pesu valima, mis moodi ma seekord lõhnata soovin. Sama pole hullu, sest nahk tahab ikka niisutamist. Eriti nüüd talvel.

Esmamulje järgi julgen seda kehavõiet soovitada, kel huvi soetada, siis kodulehelt saab teda 10.10€ eest.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND