CDXX

00:25

ehk mätli pleissis


 
 
 
 


Jõudsin täna V I I M A K S trenni, aga ma kõige rumalam inimene selle maamuna peal, mul ei tulnud kodus pähegi, et jalgpallitrenni tuleks putsad jalga panna. Ehk siis jooksin ja triblasin ja söötsin oma hallide nikedega. No mõistus pole oma teha kahjuks.
Pärast trenni sain autoga Pääskülla. Nimelt Madli igavleb haigena kodus ja ma läksin seltsi. Mängisime ussisõnu ja kaarte. Viimaseid nii palju, et ilmselt poole aasta limiit täis. Tal oli ühe koti põhjas mingi ma ei tea ku imitu pakki segamini ja me otsustasime selle terve hunnikuga esmalt stressi ja hiljem merd mängida. Madli parim stressi mängija, stressi ütlemise asemel karjub ja lööb kaarte nagu oleks ämblikku näinud. Meri lõppe snii et mul oli 33 nelikut ja Madlil 48.
Hiljem jõudis neiu Alice ka kohale ja tegime "paar" pilti.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND