CDXVIII

22:14

ehk tänage burti

uus voodipesu, yay







Millal ma viimati siia kirjutasin? Burt oli see, kes juhtis tähelepanu minu kehvale blogimisele, üritan parandada end siis, aga ma isegi ei tea, kust alustada :D :D
Eelmine postitus jälle peaaegu kuu aega vana, peaks kokku võtma end.
Viimane kuu aega on möödunud stiilis kool, Carl, töö. Trennist on praegu puhkus, nüüd järgmine nädal peaks jälle pihta hakkama. Ajast jääb praegugi puudu, öösel tavaline 5-6 tundi und. Õnneks 18. lõpevad kunsti ja keka kursused ära ehk neli tundi nädalas vähem kooli. Hetkel kõige suurem katsumus, mis silmapiiril terendab on esmaspäevaks esitada tulev kultuurimapp. Kellakiller on kõige ehedamas vormis. viimase aja positiivseim sündmus on mu viimane eesti keele viis. Kirjutasin kirjandi, kus näideteks oli 2012. aasta maailmalõpp ja eestlaste pitsa-pastalembus. Kirjandi algus algas väitega, et kultuure saab loomaliikidega võrrelda. Nii palju siis ongi vaja, et 5 saada. Ühiskonnas apeleerisin endale ka ühe nelja viieks ja venkus toidavad vabatahtlikult tehtud ülilambised powerpointid. Muidu väga õppimisele ei keskendu, ainult esitlused ja suuremad kodused tööd on need, mis aega nõuavad. Ülejäänu kulub paremale.
Tööst siis niipalju, et viimase kuu jooksul käisin lausa 6 korda etendust andmas, paar tükki läks halvemini, ülejäänud paremini. Rõõmsaid lapsi tore näha. Eriti vahva on, kui 6-aastane poiss ja tüdruk kalevadkumma kõrvale sa laua taha paariks minutiks kooki sööma istud.
Klassilõpureis ka lõpuks selgunud - 10.06-17.06 Bulgaariasse ehk lõpetamiseks niigriks.

Aga jah, kõik, kes igatsevad mind või mu blogipostitusi, tehke end kuuldavaks :)


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND