CCCLXIV

21:09

ehk muu tark jutt





Teen jälle postituse, mis mulle ei meeldi, ehk kirjutan tagantjärele mõnest huvitavamast asjast, mis vahepeal toimunud. Viimati kijutasin, siis kui Tabasalus käisin ja see oli hea kaks nädalat tagasi.
Vahepeal tabas mind kerge raamatumaania. Lugesin nädala ajaga kolm 400lehelist ingliskeelset raamatut läbi.  või no pooleteist nädalaga neli. Peale "Divergent"i tuli "Insurgent". Mõlemad päris head. Kunagi käisime Mariannega Keskraamatukogu väliskirjanduse osakonnas. Võtsin Ally Conde "Matched" ja "Crossed". Esimene oli küll üsna jama, segane ja ebaloogiline. Tegelased olid liiga ajupestud minu jaoks. Teine oli veidi parem. Ma ei saanud siiski neid lugemata jätte ja võtan kolmanda ka ilmselt, sest mulle meeldib düstoopia ju.
Eelmisel nädalavahetusel käisin Johannal külas. Tegime teed ja kärsatasime pirukaid ja mängisime LOLi.
Koolinädal oli üsna killer. Esiteks oli nii eesti keeles kui ka kirjanduses töö + luuletuse peast esitamine. Perekonnaõpetuses tegime seks(uualsusest) powerpointi. Keemias oli ka töö ja muidu oli ka päris kurnav. Nädala lõpuks sain kuskilt sellise nohu, et nina ainult tilkus. Lisaks hakkavad siiamaani silmadkoguaeg vett jooksma.
Kristil jõudsin ka kaks korda külas käia. Tal päris hirmus koer, mul jalad sinikaridu täis ta küüntest. Ei tea, mis mul viga, et ta mind ainult närida tahab. Tegime Caesari salatit, njomnjom.
Üllataval kombel jõudsin sel nädalal kõikidesse trennidesse ka, hoolimata oma jooksvast ninast. Laupäeval istusin 1,5 h enne meie trenni veel Arigatos, kuna sain Oravaga sinna ning ta aitas väikestele trenni anda.
Vahepeal läks nii mõnusalt kevadiseks. Ausõna, ma tundsin sellist lumesulamishõngu, mis sest et sellist asja ilmselt tegelikult ei eksisteerigi. Nüüd eile õhtul oli mingi loll lumetorm hoopis, tegi tuju nii nukraks. Käisin korra väravani ja tagasi. Kümme minutit hiljem, kui õue vaatasin, olid mu jäljed juba täiesti lume alla mattunud. Stina tuli külla, ta ka LOLi tõmmanud, mängisime veidi. Alguses läks megahästi, panin ühes mängus veidi hullu, aga ülejäänud mängud kaotasime. Madalate levelitega suht õnne värk, mitte skilli ja ma noob endiselt.
Ok, suht seosetu.
See ka suht kuum uudis, et ma ilmselt saue 9ndikega nende lõpureisile Taani, hihi. Ja ülejärgmisel nädalavahetusel ilmselt Hannale Soome külla. Tunnen nii tegusana ennast. Lumi võiks juba ära sulada. Ma aina korrutan seda. Nii palju plaane-ideid on, mida teha.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND