CCCLXVII

23:08

ehk kolm korda ei kärise

tundsin vajadust oma elukesest ka kirjutada kui juba blogimiseks läks
10 päeva viimasest postist

vahepeal toimus see


ehk meil oli vaja teha fotosünteesi tutvustav video

Eelmine neljapäev külastasin Saue Gümnaasiumit. Playboxi pidi ikka vaatamas käima ju. Ma ei taha kuri olla või midagi, aga eelmine aasta olid minu arvates palju kihvtimad esitused, ja originaalsemad ka. Sellel aastal oli kuidagi stock teemad, laulud, värgid. Esitamiste poole pealt midagi ette heita ei ole. Korralikult oli ette valmistatud ja lahe ja naljakas oli ja nii edasi, aga no tõesti. Eurovisioonid on igalpool ja teeme-poisid-tüdrukuteks ka. Igatahes vahelduseks tore Sauel sillida, sai kahe euro eest küpsiseid mugida ja Taukarit kuulata.
Palju trenni olen ka teinud. Paar korda on meil Tallinna Spordihallis jooksutrenn olnud. See on küll väsitav ja palju karmim kui jalgpall, aga mulle vist isegi meeldib niisama ka joosta. Kui nüüd tagasi mõelda milline kehalisevihkaja ma algklassides olin, siis võtab muigele. Ausõna, ma ei usu, et ma joostagi oskasin. Ujuda igatahes küll mitte ega suusatada ega rahvastepalli.
Kui hästi läheb siis hakkan suvel lisaks naiste esiliigale ka rahvaliigas mängima klassivendadega :) Jalgpalline suvi tuleb igal juhul. Saue stata ka nüüd tühjaks lükatud üsna ammu, aga ma pole veel jõudnud. Hooaja esimene külajalka jäi ka vahele, olid muud plaanid. :(
Plz teeme vaheaja alguses hästi palju külajalkat, mulle meeldiks.
Nüüd tuleb üks hästi positiivne mõte mult. Kõik nurisevad külma üle ja ega see mullegi ei meeldi, aga paksude riietega ei pea mingit figuuri hoidma, ha ha ha. Saan rahus kooki süüa nüüd. Alles eelmisel esmaspäeval sõin üksi 500grammise Ben&Jerry's jäätise ära. See oli nii hea ju.
Lugenud olen ka päris palju jälle. Nüüd lugesin kolme sarnase sarja raamatuid järjest. Nii hea võrrelda, palju sarnaseid elemente - keelutunnid, keelatud raamatute nimekirjad, sildistatud inimesed.

Delirium
Lauren Olivier
8/10
What if love was a disease?

Teadlased avastasid, et armastus on haigus ja nüüd tehakse igale 18aastasele ajuoperatsioon, mis armastustunde eemaldab. Loomulikult teeb see operatsioon kõik suhteliselt tumbadeks, kes ise väga mõtlema pole võimalikud. Põhiplot järgib liini: peategelane on tüdruk, kes ootab teistega samasuguseks saamist, aga siis armub ja on valmis koos poisiga põgenema ja seda tehes vallandub revolutsioon. Päris nii kaugele see raamat ei jõudnud, aga ma olen 100% kindel, et nii läheb. Googeldamine aitas kah muidugi. Raamatu lõpp meeldis mulle. Tahaks nädala jooksul teise osa saada kuskilt, siis oleks hea.
Muide sellest tuleb telesari, Emma Roberts peaosas. Ma kuulsin, et mingi rämedalt muudatusi tuleb, nii et tegelikult pole see vist väga hea uudis...

Mingit chick-flicki lugesin ka, see oli suht lamp. Ja Tuglase paari novelli. Need olid nii head. Sünged ja hästi-hästi sügava mõttega. Eriti jube ja kõik muud omadussõnad oli "Inimese vari". Nägin õudusunenägusid tänu sellele, aga mulle tegelikult nii meeldis. Nii sünge, nii diip. Oeh. Õudusunenäost nii palju, et see lõppes sellega, et mu toa aknast lendas sisse suur must vares ja ta lendas mulle otse näkku ja ma ehmatasin end üles. Olin üleni küla higiga kaetud. Aitäh, Kell! Vähemalt kirjanduse töö sain viie. Ma vist klassist ainus, kelle lemmiktund kirjandus on... Ärge vihake ainet, vihake midagi muud. Veel parem, ärge vihake midagi.


raudselt parim laul

Eile öeldi mulle: "Ära ole nii kole, Mariann!" Päris tore, aga poooooooooo.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND