CCCLXII

00:55

ehk trees





kui johanna nätsu ostis

tegin selfisid ükspäev, olin lahe
egolax
Viimaks on, millest kirjutada. Eelmisel nädalal olin kodus ja haige ja väga tüdinud sellest. Nüüd esmaspäeval sain kooli ja olin õnnelik. Jah, täpselt nii. Puudumiseks valisin nädala, kus oli ainult 1 tunnikontroll. Olen maailmaosavaim, eks.
Esmaspäeval sain trenni ka. Teisipäeval oli kooli suusapäev. Algselt oleks pidanud sõitma 11 kilti, aga sõitsime valesti ja siis tulime poole pealt tagasi ja uuesti ei viitsinud minna. Kokku oli 5-6 kilomeetrit siis hoopis. Pärast suusatamist läksime Taneli juurde ja tähistasime vastlapäeva kelgutamise ja kuklitega. Õhtul jalutasime kolm tundi, sest tahtsin. Õues käimine teeb tuju nii heaks ikka. Teisipäevast saadik väike rõõmupallike olnud. Kolmapäeval sain Karoliinelt raamatu "Divergent" ja siis lugesin seda päev otsa. Isegi, siis kui trenni sõitsin oli  raamat autos ja taskulambi abil neelasin teda. Ülihea. Seostasin täiega peategelase iseloomu enda omaga. Neljapäeval oli matas töö teema peale, mida ma absoluutselt ei jaganud, aga seda polnud kusagilt õppida ja noh lugesin siis hommikul kaheni. Yohpolo. Neljapäev oli see nunnu sõbrapäevake. Seekord ei viitsinud absoluutselt midagi teha. Kõige sõbralikum tegu oli ilmselt Penuga oma tee jagamine hommikul bussis ja laia naeratusega ringi käimine. Kõik, kes vastu tulid olid nii mornid ja kui neile otsa vaatasin ja naeratasin, siis pöörasid kõik pea ära. tuju nad mul ikka ei rikkunud. Peale kooli käisin Virus ja ostsin 9.30€ eest hommikul läbisaadud raamatule järje kohe.
Reede oli nädala tipp. Kõigepealt kool, siis kümneks minutiks koju. Käisin poes ja ostsin kotitäie süüa:makarone, küpsist, teed, šokolaadi, aplesine, nutellat, et Karmenile kinkida. Ta pidas Tallinki hotelli erasaunas sünnipäeva. Ülicool oli, eirasin oma kloori- ja veeallergiat ja käisin ujumas ja mullivannis. Kõige parem oli see, et bassein läks õue ka. Saunas sai ka käidud. Peale sünnipäeva sain Mari Liisiga kokku. Käisime EATis ja kinos. Uuesti "Movie 43". Ebanormaalne film endiselt. Kusjuures teist korda vaadates ei šokeerinud ta mind enam nii palju. Chloe osa oli ikka kõige normaalsem. Kuna Sauele läheb viimane rong 22:40 ja film lõppes 23:05, siis sõitsin Tabasallu. Tahtsime muusikali "Cats" vaadata veel arvutist, aga olime mõlemad nii unised, et see plaan ei läinud läbi. Hommikul mängisime umbes 4 tundi lauamänge ja siis tulin koju ära. Karoliine meelitas õue ja nüüd siin tagasi jälle, raamatut lugema.

"Divergent"
Veronica Roth
10/10

Räägib düstoopilisest Chicagost. Inimkond on jagatud iseloomuomaduste järgi viide hõimu, kellel on erinevad ülesanded. 16aastasena peab igaüks otsustama, kelle hulka ta kuulub. Tavaliselt jäävad lapsed vanematega sama hõimu, kuid esineb ka hõimu muutmist.
Lugu jälgib Beatrice'i, kes otsustab isetute hõimu (hull)julgete vastu vahetada.








You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND