CCCXLVII

21:48

ehk 3 magamata ööd










wall of fame

kirju koer, nomnom
õpetajate tore tantsulka


& tulemus

Meie klass pidi sellel aastal jõulupidu korraldama. Kindlasti kunagi varem ka mainisin seda. Teemaks oli Old Hollywood. Eile & üleeile olid gümnaasiumi ning põhikooli peod ära. Mõlemad olid 14-tunnised tööpäevad. Kaheksaks kooli ja kümnest koju. Ööl vastu kolmapäeva sain ka ainult 3 tundi und, sest käisime ju Johannale kooki viimas.
Igatahes oleme nüüd palju positiivset tagasisidet saanud, eriti kujunduse osas. Kes olid kujundustiimi pead? Mina ja Kristi. Whiiii! Tõmbasime vilkuvad tulukesed üle saali ning riputasime külge 3D-lumehelbed. Samuti tegime pildistamise tausta ehk imeilusad punased kardinad. Põhikoolipeol pidi tuuletõmbuse tõttu need maa külge teipima. Me olime need kurjad, kes inimesi tund aega garderoobi ei lasknud. Gümnaasiumi peol lahendasime selle probleemi. Kõik sebisid edasi-tagasi nagu sipelgad. Veel üks kujunduselement oli kuldsed papist tähekesed klassijuhatajate ja meie enda klassikaaslaste nimedega. Oma tähed said ka Aivar Hansen ja Katrin Meschin. :)
Iga klass sai paar nädalat tagasi endale ühe Hollywoodiga seotud filmi või karakteri ning jõululaulu. Samuti toimus kostüümivõistlus. Minu lemmikud põhikoolist olid 9a ja 8c ning gümnaasiumist 12d. Võitjateks olid 8c ja 12a. Kuulusin kostüümivõistluse žüriisse. Põhikoolist oli võitjat lihtne valid,a sest osalejad võis kahe käe sõrmedel kokku lugeda. Gümnaasiumiga läks raskeks. Mõlema puhul oli nurisemist, et keegi teine oli ikka parem olnud. Nii ju ei saagi, et kõik rahul on. Ainult siis saab, kui kandidaate on üks, aga seda nimetatakse teise nimega kui võistlus. 
Kui põhikoolipeol ikka mingeid viperusi oli, siis vähemalt minu arvates sujus gümnaasiumipidu küll suurepäraselt. No välja arvatud see, et siis müük eriti ei läinud. Vähemalt saime ise korralikult pugida. suur korvitäis soolaleibu, muffineid, vahvleid jäi ikka üle. Täna käisime Mariannega mööda kooli ringi ja karjusime "Tasuta söök! Tasuta söök!" Esimene klass, kuhu astusime oli 11b ja pool korvi oli kohe tühi ka. Lõpuks jäi ainult veidi puru sinna põhja.
Üldse esimene tund oli füüsika. Palju meid seal oli? 7. Hiljem suurenes see arv 8 inimese võrra. Saime kooki oma raske tehtud töö eest ning õpetajate puhkeruumis lebotada. Kirikusse suundus 14% klassist, ülejäänud läksid koju magama. Ma mängisin päkapikku ka jälle, jagasin kõigile šokolaade, väike ja nunnu nagu ma olen.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND